Guru npap Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 RIP Butch Trucks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2017 AYTA EINAI LEME! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2017 That's what i call an outro 8) "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2017 http://www.youtube.com/watch?v=Nb93QbUGcL0 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2017 Moυ έχει κολλήσει αυτό και το ακούω συνέχεια αυτές τις μέρες. Περίεργο γιατί δεν το συνηθίζω να ακούω το στύλ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Creeple Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Well, I think that ο μεγάλος μπασίστας (terry) θα έπρεπε να είχε απαντήσει στον μεγάλο μπλουζιστα... (ez) και όχι στον άλλο αλλά ποιος είμαι εγώ για ναχω γνωμη... τι να καταλάβω ο φτωχός, ο κολλημένος στα grooves των 70s Καλησπέρα - καλώς σας βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2017 αλλά ποιος είμαι εγώ για ναχω γνωμη... τι να καταλάβω ο φτωχός, ο κολλημένος στα grooves των 70s Καλησπέρα - καλώς σας βρήκα Καλωσήρθες αλλά πρόσεχε. Αν ξεκινάς με Nugent, θα σου μείνει η "στάμπα" ότι είσαι με τον Trump και ακόμα χειρότερα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2017 that bassline. O0 https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις