bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=OpQhOF5dTBk μιας που αρρώστησε η Ελίζαντεθ, το θυμήθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Κάθε χρόνο τέτοια μέρα αποτίεις φόρο τιμής Γιώργο....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Να σου πω την αληθεια Φωταρε,τυχαια το θυμηθηκα οτι σαν σημερα πεθανε. Αλλα ειναι απο τους αγαπημενους μου και τον ακουω,νομιζω,συχνοτερα απο οποιονδηποτε αλλον. Περα απο το συνθετικο του πραγματος,η φωνη του παρεα με τον τροπο που τραγουδαει,με φτιαχνει/συγκινει/πιανει αφανταστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Τέστ χωρίς να κοιτάξετε και να googlε-άρετε. 8) Από ποιά πολύ γνωστή pop-rock μπάντα είχαν περάσει και οι δύο κιθαρίστες που ακούγονται σ' αυτή την κομματάρα (και σπέρνουν). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 να το πάρει το ποτάμι... :) και μέχρι τότε δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 να το πάρει το ποτάμι... :) Να το πάρει? :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Μια τελεκάστερ είπα να πάρω κι εγώ και αρχίσαν όλοι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις