gvour Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Rft-l9HD6g4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
billybass Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2016 Never In The Right Order Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα τους έμαθα. Ντροπή μου :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Κι άλλο μπλουζ για σήμερα, μάλλον το τραβάει ο καιρός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 yeap δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 άντε και του χρόνου φίλοι με υγεία για ν' αντέχουμε τα υπόλοιπα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Τοκ τοκ. Ησυχία απόλυτη. Τα φώτα σβηστά. Να μπω? Ώρα να γλεντήσω μόνος. Τσουφφφφφ, κάνει η μπύρα. Here we go! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Τσουφφφφ, η δεύτερη μπύρα. Σκέφτομαι ότι σε όλη μου την ζωή, μόνο δύο γυναίκες μου είναι πιστές και με ακολουθούν πάντα όπου πάω. Η σκιά μου, και η μ@λ@κία μου. Πάμε Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2017 Τι ειναι αυτα ρε Φουσιε? Εδω εισαι! https://www.youtube.com/watch?v=_JgDv_GoDx0 Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις