geodimitri Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ο πόζερος ξαναχτυπά... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 για τον SF https://youtu.be/lV_HB0CTlRQ δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Άπ την μια μεριά γελάς με το καρακιτσαριό, αλλά από την άλλη... :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 μια και είστε στο σωστό κλίμα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=2D7sApxBNio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Jimmy Herring, τι παίξιμο, τι ήχος, τι μπάντα. :o Γαζώνει κανονικά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κι άλλα, γιατί σήμερα έχω κολλήσει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 χαλαρόν διάλειμμα... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2016 χαλαρόν διάλειμμα... :) Μετά το διάλειμμα, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις