Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ ... ακριβώς αυτό. Ακριβέστατα θα έλεγα... ΥΓ: Μακάρι η κόρη μου να της μοιάσει ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μακάρι η κόρη μου να της μοιάσει ;D 8) Εύχομαι ο υιός να μοιάσει σ' αυτόν (the best of both worlds) και να μην την έχει ανάγκη. ;D ;D Εδώ ντουέτο ο charlie με 8-χορδη (μπάσο και κιθάρα μαζί) και το leslie simulator (για ήχο hammond) με τον Leon Parker στα τύμπανα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τι γκρούβα ρε φούστη μου. Απίστευτη μπάντα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εύχομαι ο υιός να μοιάσει σ' αυτόν (the best of both worlds) και να μην την έχει ανάγκη. ;D ;D Φίλος εμείς είμεθα παραδοσιακοί στην οικογένεια: Jazz Bass και 6χορδες κιθάρες- απεταξάμην τους νεοτερισμούς και τις 8χορδες ;D ΥΓ: Mama mia... τι γκρούβα το άλλο τεμάχιο... Μπρρρρρρ.... 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Mama mia... τι γκρούβα το άλλο τεμάχιο... Μπρρρρρρ.... 8) Ε, τότε .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ε, τότε .... Τα παλικάρια είναι πολύ ουάοοοο ;) Πάρε ένα και από εμένα. ΥΓ: Τι τραβάμε και εμείς οι μπαμπάδες ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 μια και περί groove ο λόγος... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 με κουνήσατε κι άντε να κοιμηθώ τώρα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 φτάνει... πιάστηκε το πόδι μου... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις