Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά .... πολύ ήθελες!!!!!! Έχω ένα (προσωπικό) ρητό: Αν παίζεις Toto, μπορείς να παίξεις (σχεδόν) τα πάντα. Γιατί στην δισκογραφία τους έχουν παίξει (σχεδόν) τα πάντα ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2016 Και αυτό Toto είναι... απλά έχει άλλο label ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2016 μια και ειδα οτι υπαρχει θεμα με τους Τοτο , στο εδω θεμα , το παρακατω δεν εχει τον τελειο ηχο , ουτε η συναυλια εχει την 'μαγεια ΄της νυχτας καθως ειναι μερα πραγμα ολιγον ξενερωτικο . Ξαφνικα μπαινει μια ντραμς , και λες πως να κανουν κλιμα ..... Στα πρωτα 50 δευτερα , παιζοντας λιγο απο το ενα θεμα και λιγο απο το αλλο , σε βουτανε απο το λαιμο και σε μπαζουν απευθειας στο κλιμα ... Για τα πρωτα 50 δευτερολεπτα στελνω αυτο το λινκ .... https://www.youtube.com/watch?v=puP1Pbxho-I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2016 αλήθεια τι θα γραφε ο Ludwig τη σήμερον?... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2016 αλήθεια τι θα γραφε ο Ludwig τη σήμερον?... Θα έγραφε ακριβώς αυτό "Πω πω ρε φούστη μου, τι παίζει το κορίτσι!!!! :o :o :o :o Με κούφανε." ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2016 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κόλλησα....... και άσχημα μάλιστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Και να σκεφτείς, κάποτε άκουγα synths και έβγαζα σπυράκια...... καταραμένα γηρατειά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2016 Και να σκεφτείς, κάποτε άκουγα synths και έβγαζα σπυράκια...... καταραμένα γηρατειά..... Κι εγώ ... ακριβώς αυτό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις