Minoru Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 και "Η" χροιά και εμβληματικοί "λαρυγγισμοί" Γεώργιε... για μένα θα μπορούσε να κάνει ξέχωρη μεγάλη καριέρα από τα gospel μέχρι και σκληρό classic rock.... O0 Ωραια τα ειπες και συμφωνω. Κυριως ευχαριστω γιατι με εβγαλες εδω και δυο-τρεις ημερες απο το"τι να ακουσω τωρα?",τις ευχες μου. :) Aγαπω επισης την παρακατω σπουδαια τραγουδιστρια και τη φωνη της: Minoru,ωραια πραγματα βαζεις. Eπορωθην ασχημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 Κατά πρώτον για σένα gvour-άκο μου (καλή επάνοδο στα πάτρια) , αλλά και για τον Νικόλα (npap), και για τον Φώτη μας. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 @φουζιος Την ευχη μου αδερφε. :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 Κυριως ευχαριστω γιατι με εβγαλες εδω και δυο-τρεις ημερες απο το"τι να ακουσω τωρα?",τις ευχες μου. :) ε δεν μπορώ να πω και τα rebound σου (Esther etc), όλα μέσα... ;D και μια asist στην Etta αφιερωμένη σε όλη την εξέδρα με εσέ, τον υποφαινόμενο, τον Στράτιο και τον Φώτιο και λοιπούς.... O0 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2016 Να 'σαι καλα Νικο. Καλο βραδυ σε ολους. https://www.youtube.com/watch?v=Y9IWnU3U4FE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2016 και η αντίδραση μου στο 1ο άκουσμα σήμερα το πρωί "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2016 ο ανθρωπος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ καλλιτεχνης τελικα.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2016 Από το Kentucky, το τελευταίο άλμπουμ των BSC. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις