cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Ποτέ μου δεν τους "συμπάθησα", εκτός από 2-3 τους κομμάτια όλα τ'άλλα τους, δεν μου είπαν τίποτα! Έκανα φιλότιμες προσπάθειες, αλλά δεν.... ::) :P Το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ, το έχω ακούσει "άπειρες" φορές αλλά μέχρι το 2ο λεπτό! Ζήτημα εάν άκουσα το υπόλοιπο μέχρι το τέλος 2-3 φορές...., ακόμα κι αυτό το πολύ ωραίο άσμα, στο τέλος το γ@μ1σ@ν3...... https://www.youtube.com/watch?v=BfuWXRZe9yA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Ηρεμία στο Νόιζ... ::) Παραθαλάσσιο τσιπουράδικο-ταβέρνα, beach bar, clubάκι σε Αιγαιοπελαγίτικα πλακόστρωτα ή ταβέρνες-καφενεία σε ορεινά χωριά; Όπου και να είστε καλά να περνάτε! Μετά από 7 μέρες χωρίς ποστάρισμα όμως εδώ, ας το συνεχίσω.... ;D Πάντα ήθελα να πάω Κούβα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Ηρεμία στο Νόιζ... ::) Παραθαλάσσιο τσιπουράδικο-ταβέρνα, beach bar, clubάκι σε Αιγαιοπελαγίτικα πλακόστρωτα ή ταβέρνες-καφενεία σε ορεινά χωριά; Όπου και να είστε καλά να περνάτε! Σε παραθαλάσσιο θέρετρο χωρίς ούτε ένα μπάνιο. Κάτω στον κήπο μαζεύτηκαν κάτι παλιοί φίλοι και τρωγοπίνουν. Αλλά εγώ μόνος εδώ πάνω ακούω αυτό το εκπληκτικό κομμάτι. Υπέροχο. Πήγαινε Ανδαλουσία. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Και out παίξιμο από τον Metheny για σεμινάριο, και φανταστικό κομμάτι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Πήγαινε Ανδαλουσία. :) Εάν είναι οι κοπέλες στην Ανδαλουσία όπως στο βίντεο που πόσταρες, θα πάω! Πάντως ακούγοντας Ανδαλουσία το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η μουσική αυτουνού.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Πάντως ακούγοντας Ανδαλουσία το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η μουσική αυτουνού.......... Δεν το συζητώ, εννοείται. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Πηγαίνοντας στο Youtube από το ποστ του fusion, για να ακούσω λίγο περισσότερο Metheny, "έπεσα" πάνω σ'αυτό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 το βάζω για δυό λόγους. φυσικά 1. για να μην ξεχνάμε τον Mancini 2. για να δούμε πού μπορεί να πάει ένα ισχυρό μελωδικό θέμα.. υπήρχε και μια εκτέλεση με Joe Pass - Herb Ellis αλλά δεν την βρίσκω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2016 και επειδή είναι αγαπημένος μου, πάρτε άλλο ένα.... και προσπαθείστε να εμβαθύνετε όχι τόσο στο απίστευτο μελωδικό θέμα, αλλά και στην φοβερή εισαγωγή και γενικά ενορχήστρωση.... Μιλάμε για συνθέτη, ενορχηστρωτή και....άστα να πάνε... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις