RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2016 Δώσε μπάρμπα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2016 O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2016 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2016 Γενικά δεν τρελαίνομαι για Vai. Υπάρχουν όμως δύο κομμάτια του που τα θέματά τους είναι εκπληκτικά. Τα παρακάτω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tragikos Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=nFy9yK_kK7I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις