Guru ez Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2017 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2017 EZ, επιτρεψε μου να σου πω οτι μας εστειλες, Αυτο ειναι Βαν και στην κιθαρα Μπεκ,κανει μπαμ, Πρωτη φορα το ακουω αλλα μετα σχωρωσεως,κοβει κ...λους. Απο που ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2017 EZ, επιτρεψε μου να σου πω οτι μας εστειλες, Αυτο ειναι Βαν και στην κιθαρα Μπεκ,κανει μπαμ, Πρωτη φορα το ακουω αλλα μετα σχωρωσεως,κοβει κ...λους. Απο που ειναι? Merci, χαρα μου! Οπως τα λες ακριβως! Ο Van the man μολις παρουσιασε ενα αμιγως (ουτως ειπειν) αλμπουμ, λεγεται Roll with the punches και κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι -το λιγοτερο- εξαιρετικο...δεν ειναι η παρουσια των εξοχων γκεστς, ειναι η αισθηση πως ακους κατι αληθινο και βαθυ... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι η αισθηση πως ακους κατι αληθινο και βαθυ... Οπως συμβαινει με ολα του Βαν,ακομα και τα θεωρουμενα ως "μετρια" του(Beautiful Vision,Inarticulate Speech κλπ). Αυτο ομως ειναι η δικη μου γνωμη και δεν ειναι αντικειμενικη γιατι ο Μορισον ειναι απο τους αγαπημενους μου. Ετσι η αλλιως ευχαριστουμε που το εβαλες και γουσταραμε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=f6w0jTdcjhE Πως στο διαολα γκρουβαρουν ετσι αυτες οι μπαντες...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Σκατα ρε γμτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2017 Οπως συμβαινει με ολα του Βαν,ακομα και τα θεωρουμενα ως "μετρια" του(Beautiful Vision, Inarticulate Speech κλπ). Διαφωνώ (όχι με σένα, αλλά με τους θεωρούντες). Και τα 2, ειδικά το 2ο είναι δισκάρες. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2017 Την Lola Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις