j.g.!!! Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2017 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2017 Μοιάζει σαν οι Running Wild να κάναν παρέα με τους Manowar. Μετά από πολλές lager. https://www.youtube.com/watch?v=vreZYBtDY_A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2017 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 ωραίο το κομμάτι αλλά παράλληλα ηχοληπτικά ίσως και ο χειρότερος συνδυασμός μπότας με ταμπούρο που έχω ακούσει ποτέ... ::) :angel: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 https://youtu.be/Pz26fcmq3S8 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Μην ρωτατε γιατι...!!! Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις