fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Έλα ρε συ, είναι αυτό το απίστευτο τυπάκι από τη Βραζιλία. Αν σου πω ότι σκέφτηκα .. "ρε συ, πώς μεγάλωσε έτσι ο Ιάσωνας!" :) Μην μου βάζετε τέτοια τώρα, γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που σκέφτομαι να ξαναρχίσω να διδάσκω. Αν μου κάτσει κανένας τέτοιος .... :-X Αυτός είναι drummer δεν με πειράζει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Αν σου πω ότι σκέφτηκα .. "ρε συ, πώς μεγάλωσε έτσι ο Ιάσωνας!" :) Μην μου βάζετε τέτοια τώρα, γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που σκέφτομαι να ξαναρχίσω να διδάσκω. Αν μου κάτσει κανένας τέτοιος .... :-X Για την ώρα ο Ιάσων γουστάρει μόνο να ακούει και να χορεύει- αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Αλλά μπορεί η Ισμήνη να κάνει την έκπληξη και να βγάλουμε τη νέα Tal ;) Πάντως όταν το είδα το πιτσιρίκι για πρώτη φορά, σχεδόν ένα δάκρυ κύλησε, ενώ παράλληλα κοιτούσα και προς το τζάκι, αναλογιζόμενος ότι η φωτιά χρειάζεται... κούτσουρα ;D ;D ;D Ο μικρός, που πλέον θα είναι 18αρης, είναι σαν να χτύπησες στο μπλέντερ τον Wooten με τον Jaco και να προέκυψε αυτός... Τρομακτικό ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Τρομακτικό ;D Όντως! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 Μας πέθανες με το παιδάκι Φούζιε, πολύ συγκινητική εικόνα, φοβερό πάθος για την κιθάρα. Συνεχίζω με λίγο Timmons, πάντα έμπνευση αυτός ο άνθρωπος. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 Έλα ρε συ, είναι αυτό το απίστευτο τυπάκι από τη Βραζιλία. Ε, τώρα θα έχει μεγαλώσει, και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα παίζει πλέον... ;D ;D ;D ας λύσουμε και την απορία του Τέρρυ... ;D ΥΓ έχω λαλήσει με το άτομο 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2017 Δεν ακούω τίποτα άλλο εδώ και κάνα μήνα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2017 Εκπληκτικό... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2017 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις