KostasP Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Για να ξυπνήσω...το θυμήθηκα μετά από διαδικτυακές θρησκευτικές αναφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Ωραίο και καλοκαιρινό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soinex Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Σόρρυ αν ρίξω λίγο την διάθεση :) Επειδή ο καιρός εδώ στα ξένα (Φρανκφούρτη) δεν βοηθάει πολύ, και επειδή με τον τρόπο μου θέλω να αποτίσω έναν ελάχιστο φόρο τιμής σε κάποιον, που μαζί με κάποιους άλλους της γενιάς του μου "ξυπνήσαν" την ανάγκη να πιάσω μια πάμφθηνη ηλεκτρική κιθάρα και να βγάλω από μέσα μου ό,τι δεν εκφραζόταν με λόγια, ορίστε και από μένα το soundtrack των τελευταίων 2-3 ημερών. Μου θυμίζει εκείνα τα live στη Μαλακάσα του 08-09 που βλέπαμε τους ήρωες μας από κοντά για πρώτη φορά διάολε, και νιώθαμε άτρωτοι. Τhank you Chester :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Μια χαρά το αφήγημά σου, φίλε μου! Για να αρχίσεις κάτι χρειάζεται πάντα ένα ισχυρό κίνητρο. Σε όλα σχεδόν τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soinex Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Χα χα ! Ακριβώς! Και μεταξύ άλλων να (ξανά) αρχίσω να γράφω στο νοιζ μετά από πολυυυύ καιρό :) Και για να μην είμαι και on topic πάμε ακόμα ένα κομματάκι σε άλλο ύφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 έτσι χωρίς λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Μου θυμίζει εκείνα τα live στη Μαλακάσα του 08-09 που βλέπαμε τους ήρωες μας από κοντά για πρώτη φορά διάολε, και νιώθαμε άτρωτοι. εγώ είμαι της γενιάς που μεγάλωσε όταν ήταν στο εμπορικό απόγειο τους μπάντες όπως οι Linkin Park ( SOAD επίσης, Slipknot και πολλοί άλλοι ) . Θυμάμαι στη Μαλακάσα το 2008 έκανα πολύ ωραία εμφάνιση που δε θα ξεχάσω ποτέ. Πιτσιρικαρία μεσ' στην κ***λα και επειδή τα κοριτσάκια δίπλα μου , τότε, έκλαιγαν σε αυτό το κομμάτι και επειδή προφανώς οι πληγές του Τσεστερ δεν έκλεισαν ποτέ "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 για τον g.p που προσπαθούσε μάταια να το ανεβάσει (για κάποιο λόγο πλέον το link από την "κοινή χρήση" του youTube δεν φορτώνει το video στο noiz)... ;) :D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2017 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2017 It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις