fusionakis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Καλό Πάσχα Γεώργιε και λοιποί εν φόρουμ αδελφοί (και αδελφές)... α και οι έχοντες μιαν (και δυο) ηλικία, σεμνά με τα αρνάκια... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2017 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2017 Τι άλλο? Allan, Allan -the one and only- Holdsworth. Η άποψή του για το Michelle. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2017 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2017 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2017 https://www.facebook.com/phatphunktion/ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2017 το σήκωνε το δακτυλάκι ο τεράστιος... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2017 Κάθε φορά που το ακούω θέλω να πιάσω αμέσως κιθάρα. :angel: More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις