gvour Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 correct..... ;) ;D Aυτα ειναι βαρεα και ανδρικα ποτα,δεν ειναι για του λογου μου. Και που να βρεις ρε Φωταρα στις Αμερικες τσιπρα και τετοια. Θα το ζητηξεις και θα σου φερουν τον Τσιπρα σε φωτο. Οχι και ωραια πραματα. ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 https://youtu.be/RqQXvcr9Uag δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2017 Ώπα....και μπλούζ ο σίγκαρετ13....! Χωρίς πλάκα πάντως, τα σπάει ο Λάκυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2017 Δίπλα στον Lucky ήταν και είπα να το ακούσω κι αυτό....Μεγάλη παιχτούρα ο χιονιάτος... https://www.youtube.com/watch?v=0Sl8JH2jq0g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2017 κοματτάρα που δεν είχε την τύχη που της άξιζε... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα να εχομε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις