Guru npap Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2017 Το καταλληλο τραγουδι για να φασωνεσαι στον πισινο καναπε ενος παρτι. μπα... θα προτιμούσα αυτό (και στον μπροστινό ακόμα)... το γήρας βλιεπς... ;) 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 μην φοβασαι να θυμασαι πως ζουμε το χιλια εννιακοσια ενενηντα δυο μαζι και αυτον τον χρονο μαζι εμεις οι δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 ;D ;D ;D ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=2rKHZFngpZ8 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 αφήστε τσι πουτάναι στα μπορντέλ' τς και βολευτείτε με την Joss συνγέροντες Γεωργόστρατοι... και βλιεπουμ... :angel: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 @ npap Νικο,η Joss ειναι λατρεια,απο καθε αποψη. Προσκυνω ταπεινα. Μας εσιαξες. Eχει βεβαια και κατι μουσικους απο πισω,κατσε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2017 Eχει βεβαια και κατι μουσικους απο πισω,κατσε καλα. να σου πω την αλήθεια μου Γιώργη, με frontwoman την Joss ίσως ακόμα κι εγώ να παιζα κάπως έτσι... για σένα δεν το συζητώ... O0 :D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 άι λάικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις