nickel Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Ακούστε και ένα βαρύ κομμάτι, γι αυτούς που εκτιμούν αφιερωμένο λολ μπήκα πρόσφατα σε μίνι μάρκετ και το άκουγε ο (30άρης) τύπος "ρε φίλε;" του λέω γελώντας "διαχρονικό", με αποστομώνει ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Ακούστε και ένα βαρύ κομμάτι, γι αυτούς που εκτιμούν αφιερωμένο Εγκλημα που δεν εβαλες την βερζιον με το Gilmour ιμιτασιον σολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Μ'αρέσει που ήθελα να γράψω κάτι που να φέρνει σε Young.......Έκανα το λάθος πάντως και δεν άκουσα αυτό πρώτα.... Πως μπορεί όμως ο ακατανόμαστος και παίζει με ένα τόσο ατελές όργανο....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Τρελαμενοι ολοι με αυτο στο γυμνασιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Πως μπορεί όμως ο ακατανόμαστος και παίζει με ένα τόσο ατελές όργανο Με 100 κιλά εφφέ, γίνεται τέλειο. ;D ;D ;D Αλλά τι να πει κι αυτός σε ταυτοφωνία με την τρομπέτα! 8) Τι μπάντα θεέ μου!!!!! :o :o :o :o :o :o :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Αλλά τι να πει κι αυτός σε ταυτοφωνία με την τρομπέτα! 8) :o :o :o Καλά, δεν υπάρχει σύγκριση..... :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 :o :o :o Καλά, δεν υπάρχει σύγκριση..... :o :o :o Άντε βρε Φώτη πες τα, γιατί νομίζω ότι τα χάνω (ξανά). Μην χάνουμε τις σταθερές μας δηλαδή. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2017 Με 100 κιλά εφφέ, γίνεται τέλειο. ;D ;D ;D Αλλά τι να πει κι αυτός σε ταυτοφωνία με την τρομπέτα! 8) Τι μπάντα θεέ μου!!!!! :o :o :o :o :o :o :o Γιατί βιάζονται και κουράζουν τον παππούλη που αναγκάστηκε να κάτσει και στην καρέκλα....? ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2017 Το καταλληλο τραγουδι για να φασωνεσαι στον πισινο καναπε ενος παρτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις