cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Ντροπή και όνειδος >:( Που είναι ο Λούσιφερ, ο Βεελζεβούλ, ο Ασμοδαίος, ο Μαμωνάς, ο Αβαδδών, ο Αζραέλ, ο Αμπιγκόρ και τέλος πάντων όλα τα άλλα καλά παιδιά....? >:D Πάει χάλασε ο κόσμος..... :-[ :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Που είναι ο Λούσιφερ, ο Βεελζεβούλ, ο Ασμοδαίος, ο Μαμωνάς, ο Αβαδδών, ο Αζραέλ, ο Αμπιγκόρ και τέλος πάντων όλα τα άλλα καλά παιδιά....? Στο νόιζ? Χρόνια πολλά κιόλας για τη γιoρτή σου και με πολλές Φέντερ σου εύχομαι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Ο Τόνι ο Αιόμι συνθέτει εκκλησιαστική μουσική. Εμένα μου άρεσε πάντως :) Καν'τα δυο,παρα πολυ ωραιο. Να πω βεβαια την αμαρτια μου-η συνηθεια βλεπεις-περιμενα να μπει καπου μια ριφαρα σαν αυτες τις τεραστιες που εχει γραψει και να ακουστει επειτα και η διαβολοφωνη του Οζζυ η ο Ντιο. Ετσι η αλλιως ειναι μεγας ο ανθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Ντροπή και όνειδος >:( Που είναι ο Λούσιφερ, ο Βεελζεβούλ, ο Ασμοδαίος, ο Μαμωνάς, ο Αβαδδών, ο Αζραέλ, ο Αμπιγκόρ και τέλος πάντων όλα τα άλλα καλά παιδιά....? >:D Πάει χάλασε ο κόσμος..... :-[ :-X Εσένα, για μπλακμεταλλά σε κόβω. Πολλούς ξέρεις από την "συμμορία". :D Βέβαια σου ξέφυγαν κάποια "κεφάλια" (Βαάλ, Ασταρώθ, κλπ) αλλά πού να μας θυμάσαι όλους. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 αλλά πριν λίγο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 ε, και λίγο χορός με Jimmy Nolen (ο γάτος με κοιτάζει με απορία) αυτά για απόψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Ο Τόνι ο Αιόμι συνθέτει εκκλησιαστική μουσική. Εμένα μου άρεσε πάντως :) το βρήκα εξαιρετικό.... επίσης, αφού άκουσα τον Ύψιστο , έπρεπε να συνεχίσω τις ακροάσεις "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις