Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Μια τελεκάστερ είπα να πάρω κι εγώ και αρχίσαν όλοι... Έτσι είναι φίλος... Στα γεράματα υπάρχει επιστροφή στις ρίζες ;) Tele... so be it 8) https://www.youtube.com/watch?v=BhJshz9ZZbk all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Τέστ χωρίς να κοιτάξετε και να googlε-άρετε. 8) Από ποιά πολύ γνωστή pop-rock μπάντα είχαν περάσει και οι δύο κιθαρίστες που ακούγονται σ' αυτή την κομματάρα (και σπέρνουν). Μήπως ξέρεις εσύ Τέρρυ μου? :) Να βοηθήσω λίγο άπαντες. Η μπάντα έχει το όνομα μιας πόλης. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=BhJshz9ZZbk Οκ πάω να την κάψω... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Οκ πάω να την κάψω... Καλά λοιπόν, μόλις το κάνεις να πάρεις μια Gretsch να γίνεις πιο vintage αγόρι 8) @Φιούζιος: Πέρασαν και πολλοί από αυτή την μπάντα βρε παιδί μου ;) που να τους θυμάσαι όλους. Εδώ μέχρι και ο lukather έπαιξε μαζί τους στο... σουξέ. Πληθώρα κιθαριστών λαίμαι ;D Το κομμάτι σπέρνει πάντως. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχεις λαίμαι!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Μαζί με τους ΤΟΤΟ, ήταν από τις πιο "session" μπάντες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχεις λαίμαι!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Καλά ας κόψουμε κάνα δύο... μέτρα... ;D Κάτι μου θύμιζαν οι φάτσες από τι φωτό ;) Και μια και τους αναφέραμε... ΤΙ live ήταν αυτό με τα δύο καμάρια της πόλης :o 8) Για πολλά... χαρτομάντιλα λαίμαι ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 ΤΙ live ήταν αυτό με τα δύο καμάρια της πόλης :o 8) Πω πωωωωω. Φανταστικό! Πολύς κόσμος στην σκηνή και πολύ ωραίο (απίστευτο) παίξιμο από όλους. :o :o :o :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Να μην πούμε για αυτό... ΥΓ: Verdine είσαι ο ήρωας μου 8) O0 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Θερίζει. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Ο Τόνι ο Αιόμι συνθέτει εκκλησιαστική μουσική. Εμένα μου άρεσε πάντως :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις