fusionakis Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 μιας και παίζουν αύριο, έχω μπει σε mood "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 Εκτακτες ειναι Νικο. Μου προτεινε μετα το βιντ σου το απο κατω το οποιο ειναι δικο τους και πολυ ομορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2016 Μεγαλη πικρα,αντι να'μαστε στο Crow σημερα και να βλεπουμε τον μεγιστο,τωρα απο τα βιντεα μονο.Τι ακυρο φαγαμε ρε γμτο :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 Εκτακτες ειναι Νικο. Μου προτεινε μετα το βιντ σου το απο κατω το οποιο ειναι δικο τους και πολυ ομορφο. αγαπημένο ντουέτο της γυναίκας μου Γεώργιε και γω πολύ θαθελα να τις έχω κόρες... :angel: ;D τελευταία το paint it black το ακούω μόνο από αυτές... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 Μεγαλη πικρα,αντι να'μαστε στο Crow σημερα και να βλεπουμε τον μεγιστο,τωρα απο τα βιντεα μονο.Τι ακυρο φαγαμε ρε γμτο :( όντως... αν και εγώ θα τον έχανα έτσι κι αλλιώς (οπότε μπορεί να με συμφέρει η αναβολή), σε καταλαβαίνω... :( εδώ ωραία στιγμή before the band... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2016 αγαπημένο ντουέτο της γυναίκας μου Γεώργιε και γω πολύ θαθελα να τις έχω κόρες... :angel: ;D τελευταία το paint it black το ακούω μόνο από αυτές... 8) Καλημερουδια. Συμπασχω. ;D Απο τις λιγες φορες που η γυναικα μου ειπε χτες"γιατι το βγαζεις,ειναι τοσο ωραιο". Συνηθως μου λεει το αντιθετο."Το κεφαλι μου με επιασε μ'αυτο το πραγμα". ;D ;D ;D Πολυ καλο το paint it. Και καποιες αλλες διασκευες τους που ειδα σε κλασικς ειναι δυνατες,απλες και ωραιες χωρις φρου και φρου και περιττες ανοησιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Βοσκός Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2016 Ριξτε ενα αυτι αν θελετε στην παρακατω συλλογη που εχει ανεβει με δημοτικα σε αυθεντικη εκτελεση με την Μηττακη στη φωνη, χρονια πριν υπαρξει ο εκφυλισμος του συγκεκριμενου ηχου (1947 απο οτι αναφερεται) https://www.youtube.com/watch?v=ep6_tcfaIsM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις