bouzoukleri Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 Συγνώμη που αλλάζω το mood, αλλά με έβαλε στο κλίμα το ΣτΕ ;D Αφτά ίνε γλέντια λαίμαι 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 που να ακούσεις πατέρα και την Γεροβασίλη αυτή τη στιγμή... κλίμα 60s...::) ::) ::) καλή λευτεριά λαίμαι... >:D :police: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 που να ακούσεις πατέρα και την Γεροβασίλη αυτή τη στιγμή... κλίμα 60s...::) ::) ::) καλή λευτεριά λαίμαι... >:D :police: Την άκουσα... Μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα χαρτομάντιλα της έλειπαν. Και ο Νίκος Ξανθόπουλος να παίζει μπουζούκι στη γωνία. ;D Πάντως αυτό το σήριαλ θα έχει και άλλα επεισόδια... Αλλά μέχρι τότε... ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα είμαι σε πολύ περίεργο mood. Κάτι ο καιρός, κάτι που είμαι μέρες με υψηλό πυρετό, κάτι που "έφυγε" η μητέρα της καλύτερης φίλης μου (σαν αδερφή), με έχει πιάσει Bill Evans - ίτιδα. Τι καταπληκτικός μουσικός, τι πιανίστας, έβγαζε την ψυχή του σε κάθε του χτύπημα στα πλήκτρα του πιάνου. Όποτε το ακούω αυτό .... δεν αντέχονται τα συναισθήματα που μου βγάζει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 περαστικά Στράτε (ψυχοσωματικά αμφότερα)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις