gvour Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2016 Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2016 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2016 απλά υπέροχη... https://youtu.be/ncuN9zbtpt8 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2016 Την άλλη βδομάδα (Πέμπτες 18:00 - 19:00) ξεκινάω μουσική ραδιοφωνική εκπομπή στο "Κόκκινο Κρήτης" 88,4, τη συχνότητα του οποίου τη βρίσκετε και online εδώ: ÎÏκκινο ÎÏήÏÎ·Ï 88.4 - ÎÏάκλειο on LIVE24.gr - ÎÏκκινο ÎÏήÏÎ·Ï 88.4 Radio Listen Live Δεν ξέρω πόσοι από σας είστε του ραδιοφώνου, αλλά προσωπικά θα γούσταρα στην παρέα της εκπομπής να βρίσκονται όσο γίνεται περισσότεροι μουσικοί, οπότε σας προσκαλώ όλους. Η εκπομπή λέγεται "Δισκογραφήματα", θα είναι αφιερωματικού χαρακτήρα (ανάλογα με την περίσταση θα εστιάζω σε κάποιον καλλιτέχνη ή γεγονός, και μαζί με τη μουσική θα αναφέρονται και ορισμένα βασικά πράγματα σχετικά με αυτό που ακούμε), και οι μουσικές που θα ακουστούν θα είναι από μια μεγάλη γκάμα (rock, rnb, jazz, country, new age, από τα 50's μέχρι και σήμερα). Η πρώτη εκπομπή έχει τίτλο "Από δύο αδέλφια... σε ένα αντρόγυνο", και αφορά τους Allman Brothers και τους Tedeschi Trucks Band. Για περισσότερες πληροφορίες, άμεση επικοινωνία, και live ανταπόκριση την ώρα της εκπομπής, επισκεφτείτε και κάντε like στη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/diskografimata/ Υ.Γ.: Έψαξα και δεν βρήκα κάποιο ξεχωριστό νήμα για ραδιόφωνο, οπότε το έγραψα εδώ. Αν θεωρείτε ότι καλό θα ήταν να υπάρχει ένα θέμα να μιλάμε για ραδιόφωνο ξεχωριστό, ευχαρίστως κάνουμε ένα και το μεταφέρω εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Τι παίζει ο ανώμαλος ρε :o https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Τι παίζει ο ανώμαλος ρε :o Λοιπόν αυτός ο δίσκος, τον έχω σε βινυλιο, αν τον γράψεις σε κασσέτα χρωμίου......πάιζει ακόμα καλλίτερα. ΣΟβαρα τωρα!!! ;D ;D ;D Το χω δοκιμάσει με τρεις! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Τι παίζει ο ανώμαλος ρε :o Το χω δοκιμάσει με τρεις! Ωχ ωχ ωχ! Μια ξανθιά, μια μελαχρινή, και μια κοκκινομάλλα ταυτόχρονα? :o :o :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2016 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις