Χάρης Ο Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το εχω ακουσει δεκάδες φορες. Θα εχουν λαλησει οι γειτονες. ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2016 Επικίνδυνα τα μετeωρολογικά τώρα τελευταία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επικίνδυνα τα μετeωρολογικά τώρα τελευταία.. Δηλαδή Emfasis μπόρεσες και το άκουσες όλο;;;; :o ::) :P :-X Ενώ για την Joss, τι να πεις....! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή Emfasis μπόρεσες και το άκουσες όλο;;;; :o ::) :P :-X Είναι από τις "Favorites" μου.. Ενώ για την Joss, τι να πεις....! 8) Ωραία λιακάδα.. ;) Καιρό έχω να ακούσω δημιούργημα σου..έληξε κανά συμβόλαιο ή χαλαρώσαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μετά από το Πολωνέζικο Ρόκ των Κλάν (αμάν ρε Νίκο.... ::) :P :-*), την λιακάδα της Joss ;) :D και τις μέλισσες της Laura (παρεμπιπτόντως Emfasis, ο 2ος κιθαρίστας πολύ καλύτερος της Λόρας και ο ντράμερ τους για τα μπάζα.... :-X), ένα αγαπημένο μου τραγούδι σε μια καλούτσικη διασκευή.......https://www.youtube.com/watch?v=ufzUINo_BlY Emfasis, ένα μήνα+ έχω να πιάσω κιθάρα.....μπήκε "φυλακή" και ο σπόνσορας-παραγωγός-ίνδαλμά μου ;) :D, οπότε καταλαβαίνεις.... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μετά από το Πολωνέζικο Ρόκ των Κλάν (αμάν ρε Νίκο.... ::) :P :-*), δεν σ΄έφτασε το πλονεζικο πλι μ'?... πάρε και κάτι από Ουγγαρία πλευρά... >:D :P :-* δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό το αγόρι με το Toto cover με έβαλε στο mood λαίμαι... https://www.youtube.com/watch?v=lFQ0BUc2wjM ΥΓ: Συντόμως επιστρέφει εις το κλεινόν άστυ ο Παράγκας. Επιτέλους... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersrv Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά .... πολύ ήθελες!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις