gvour Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Αμάν βρε gutter, μ'έκανες κι έβαλα δεύτερο τσίπουρο..... :D αλήθεια.... Απαπα γεροντας ανθρωπος πινεις τα τσιπρα. ;D Μπραβο παντως και στους δυο για τα βιντς,τι ωραια φωνη η Λαμπιρη,εξαιρετη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Πρωί πρωί σε "πιάσαν" οι αναμνήσεις, Νίκο....; Καλημέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Πρωί πρωί σε "πιάσαν" οι αναμνήσεις, Νίκο....; Καλημέρα! Καλησπέρα Φώτιε... ναι μου το έστειλε ένας φίλος και μου ξύπνησε αναμνήσεις από φάπες... τουλάχιστον στον Rory τις έφαγα μετά την συναυλία... :police: ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2016 Τώρα αυτό εδώ πως το μεταφράζεις; 99 χρόνια μαυρίλα; 99 χρόνια υπερταμείο; 99 χρόνια... αξιοποίηση; Μπλέχτηκα. Ωραίο τεμάχιο, επίκαιρο και με αυτό τον ήχο που είναι ο μόνος ήχος blues που απολαμβάνω. Και το αγόρι είναι λευκό, προς τεράστια έκπληξη μου. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stet Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 ολίγον Roky.. O0 https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2016 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις