fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Παρακαλώ δώστε λίγο προσοχή στο παρακάτω βίντεο που μου θύμησε χθες φίλος συμφορουμίτης. Ένας τεράστιος κιθαρίστας με φοβερό χιούμορ "δοκιμάζει" να παίξει metal (δεν είναι metal κιθαρίστας αν και "γνωρίζει" το είδος). Μιλάω για χιούμορ που (όπως θα διαπιστώσετε) βγαίνει στο παίξιμό του. Για τις ικανότητές του είμαι πολύ λίγος να μιλήσω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2016 Αυτή είναι η μόνη δουλειά του Al di Meola που μου αρέσει. Με τους World Symphonia. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 https://youtu.be/s-5vKU_7fk8 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Τι έγραψε ο άνθρωπας....... :o :o :o [soundcloud] [/soundcloud] Ίσως ότι καλύτερο, για τα δικά μου δεδομένα, που άκουσα εδώ στο Νόιζ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Αμάν βρε gutter, μ'έκανες κι έβαλα δεύτερο τσίπουρο..... :D αλήθεια.... :-X Άντε κι ένα από μένα, για το τρίτο.... ::) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις