Guru Alter Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 ενα κομματι τριλογια του φιλου Γιαννη Κασσετα που ηχογραφησαμε προσφατα, με ουσιαστικα δυο μπαντες ;D το team ειναι trombone: Antonis Andreou soprano sax: Dimitris Tsakas tenor sax: Takis Paterelis tenor sax: Yiannis Kassetas drums: Alexandros Drakos Ktistakis piano: Costis Christodoulou upright bass: Ntinos Manos rhodes: Dimitris Sevdalis el. bass: George Georgiadis guitar: Apostolos Leventopoulos cameras: Stavros Symeonidis - Nikos Thomas editing: Stavros Symeonidis YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Μπράβο σας, πολύ ενδιαφέρον-και καλοπαιγμένο. Ωραία solos. Μου άρεσε το θέμα στο πρώτο μέρος και η οργιώδης κατάληξη του στο τρίτο. Δεν μου άρεσε η εναρμόνιση στα πνευστά-μου φάνηκε λίγο vanilla. Συγχαρητήρια στον συνθέτη και όλους τους συμμετέχοντες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Εξαίρετο, συγχαρητήρια σε όλους σας. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 εξαιρετικό και τόσο, μα τόσο σκοτεινό! συγχαρητήρια, σε όλους τους συμμετέχοντες! :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Πάρα πολύ ωραίο. Να σου πώ το "κασσέτας" με οδήγησε να το πατήσω πιο πολύ ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση