TakisMasterKey Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Με groove που ισοπεδώνει! O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Καλά γούστα είναι αυτά, αλίμονο. Μην φανταστείς, και εγώ πλέον ακούω ΜΟΝΟ (και εννοώ μόνο) Frank Sinatra και Miles Davis. Έχω αρκετή δισκογραφία (Lp's , Cd's , κασσέτες πάνω από 5.000 τίτλους.....και με τα mp3...... άστα να πάνε ), παρόλα αυτά ακού ΠΛΕΟΝ μόνο Sinatra και Miles. Όλα τα άλλα για εμένα είναι Retrospective....και ευχάριστες αναμνήσεις. Φυσικά και δεν θα βάλω πλέον να ακόυσω....Prince, Duran Duran....ή Alice Cooper π.χ, αλλά έπρεπε να τα έχω ακούσει και τα άκουσα. Αυτό. Alice Cooper... Λες για εκείνον που έγραψε τραγούδια που τραγούδησε ο Sinatra και που του είχε ζητήσει και άλλα για να πει; Για εκείνον που ο Dylan χαρακτήρισε "πολύ υποτιμημένο τραγουδοποιό"; "Ακούω μόνο Sinatra και Miles Davis" λέει... "Μόνο, όμως..." χα,χα,χα... Πες μας και με τί κρασί τα συνοδεύεις. Τί κτήμα, χρονιά, και τα ρέστα... Αυτό το post ήταν πραγματικό μνημείο δηθενιάς, ακόμα και για τα δεδομένα του Noiz. Δεν το λες και λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 "Ακούω μόνο Sinatra και Miles Davis" λέει... "Μόνο, όμως..." Γιατι να σου πω ψέματα , ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Όχι ότι με προσβάλλει το "μνήμείο δηθενιάς", απλά στο διευκρινίζω. Ειναι η μόνη μουσική που με ηρεμεί. Δεν την θεωρω και δα "δυσκολη".....καρά pop θα την χαρακτήριζα. Αν ήθελα να σε "εντυπωσιάσω" υπήρχαν πολλά "καλλιτερα". Και προς τι ο ψόγος του noiz και τα δεδομένα του; Αυτό δεν το κατάλαβα αν θες το διευκρινίζεις. Από την πρώτη ημέρα (που γράφω εδώ) γράφω επώνυμα , οπότε αυτά που γράφω, φροντίζω να μπορώ και να τα υποστηρίξω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Με groove που ισοπεδώνει! O0 Tι.κάνει.η.Sheila.Ε. Tι.κάνει.το.άτομο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Δεν την θεωρω και δα "δυσκολη".....καρά pop θα την χαρακτήριζα. Είσαι ωραίος, τέλος. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Είσαι ωραίος, τέλος. :) Έχω περάσει από Peter Brötzmann Octet, το Bitches Brew, που είναι και από τα πιο "φεύγα" του Miles, μπροστά του είναι Rick Astley ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Έχω περάσει από Peter Brötzmann Octet, το Bitches Brew, που είναι και από τα πιο "φεύγα" του Miles, μπροστά του είναι Rick Astley ;D Σόρι που παρεμβαίνω -θεωρώ ad hominem την επίθεση του Χέκτορα, αλλά κι εσυ βρε παιδι μου Ρικ Άστλεη? Κόψε κάτι... ::) Παιδιά μην ανοιγετε προσωπικές αμτιδικίες σαν να ήσασταν ο Γοουότερφολ (που το μόνο που δεν έγραψε ήταν "να του σβήσετε κι αυτουνού το ποστ κύλιε, εντάκει?") . :-X Δείξτε λίγο σεβασμό στον μακαρίτη... :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Σόρι που παρεμβαίνω -θεωρώ ad hominem την επίθεση του Χέκτορα, αλλά Ρικ Άστλεη? Κόψε κάτι κι εσύ... ::) ...στο "Pop" =popular πάει αυτό (o rick astley), νόμιζα ότι είναι σαφες. Κατά τα λοιπά, δεν μαλώνω έγω τουλάχιστον με κανέναν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Με groove που ισοπεδώνει! O0 thx το'ψαχνα και δεν το'βρισκα Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2016 Ένα αντίο στον πρίγκηπα με μια κιθάρα που κλαίει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση