Προς το περιεχόμενο

R.I.P. Prince

ex-mauromouris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Morris Day και οι The Time. Από την ίδια πόλη, και ο Prince τους θεωρούσε καλλίτερους από αυτόν. O0  ;D

Morris Day and the Time... χα χααααχ ladies and gentlemen

(μάλλον στη λογική που ο Μichael Jordan έλεγε για τον Τόμιτς ότι "είναι πολυ καλός παίκτης" θα το είπε κι αυτό ο Prince)

Πηγή γι' αυτό το "ο Prince τους θεωρούσε καλίτερους απ' αυτόν" υπάρχει; 

Enjoy

Γουότερφόλ, δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω edit στο σχόλιό μου για να αφαιρέσω τον αγαπημένο σου Kanye West. Οπότε αν σε πείραξε όντως αυτή η πρόσβολή σε κάποιον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, κάνε report το σχόλιό μου, να μαζευτούμε πολλοί να το ρίξουμε. Πάω να το κάνω πρώτος εγώ, αγαπημένε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Morris Day and the Time... χα χααααχ ladies and gentlemen

(μάλλον στη λογική που ο Μichael Jordan έλεγε για τον Τόμιτς ότι "είναι πολυ καλός παίκτης" θα το είπε κι αυτό ο Prince)

Πηγή γι' αυτό το "ο Prince τους θεωρούσε καλίτερους απ' αυτόν" υπάρχει; 

Μαζί μεγάλωσαν. Όχι μόνο band mates , αλλά και φίλοι. Ψάξτους αν σε ενδιαφέρει αυτό το είδος (εμένα είναι το αγαπημένο μου, με full δισκογραφία και Prince, και The Time). Δες και τους προσωπικούς δίσκους του Jesse Johnson (κιθαρίστα των the time) -ειδικά το Revue.

Αν δεν σου άρεσε π.χ. το Jungle Love που πόσταρες, οκ κατανοητό δεν σου πάει το είδος.

Ο Prince σε ΟΛΕΣ του τις συναυλίες στην Paisley Park τους καλούσε στην σκηνή να παίξουν ειδικά αυτό και το the bird.

Μαζί μεγάλωσαν. Όχι μόνο band mates , αλλά και φίλοι. Ψάξτους αν σε ενδιαφέρει αυτό το είδος (εμένα είναι το αγαπημένο μου, με full δισκογραφία και Prince, και The Time). Δες και τους προσωπικούς δίσκους του Jesse Johnson (κιθαρίστα των the time) -ειδικά το Revue.

Θενκς μαν. Αυτά τα λίγα που βρήκα στο γιουτιούμπι δεν με έψησαν πάντως, Σαν άκουσμα, τα βρίσκω πολύ παρωχημένα για τα γούστα μου.

Θέλω να πω και με τον Prince είχα θέμα -κυρίως σε ζητήματα αισθητικής, πλήκτρων κλπ, αλλά ήταν τόσο ισοπεδωτικό το ταλέντο του, που σε περιπτώσεις μπορούσε ακόμη και να  παραβλέψει κανείς τις "αδυναμίες" του κομματιού  (π.χ. βρίσκω κακόγουστους τους ήχους στο Little Red Corvette ή στο Party man -από το Batman soundtrack , ήταν όμως τόσο γαμάτα σαν songwriting και groove, που το προσπερνούσες).

Σε περιπτώσεις δε, όπου η μπάντα του τύχαινε να έχει από μόνη της attitude, όπως οι Νew Power Generation (Sexy Mtf - τι κομματάρα ) ή οι Wendy & Lisa , τα κομμάτια του Πριγκηπα απλά έβγαιναν από άλλη διάσταση!

Θα το ψάξω με  τον κιθαρίστα που λες, ίσως είναι πιο πολύ του γούστου μου, κιθαρίστας γαρ, λόγω επειδή αφού.

• Moderator

Δεστο live, μπορεί να σου αρέσει παραπάνω:

LK,

μπα...  ::) δεν το 'χω.

Αυτός είναι ο ορισμός του πέναλτι των πλήκτρων που δεν μου αρέσουν.

Για να καταλάβεις, μου άρεσε ο ήχος του Prince σε κομμάτια όπως το Sign of the Times, Thieves in the Temple, Party man , Sexy motherfather (sic) ...

Και οι τελευταίες του δουλειές ήταν σπουδαίες -έπαψα να τον παρακολουθώ σε εκείνο το άλμπουμ που μοίρασε δωρεάν με μια αγγλική εφημερίδα. Ε, το άλμπουμ έσπερνε - και πρέπει να το χω ακόμη κάπου πίσω στην Ελλάδα)

Ο Prince (όπως και o Βowie) ήταν καλλιτέχνης larger-than-life. Και οι δυο ήταν τόσο καθολικά αγαπητοί, γιατί δεν έκαναν μόνο ένα πράγμα καλά. Αν δεις, κάθε φαν ή ντεμί-φαν τους, έχει και άλλον αγαπημένο δίσκο/άλμπουμ/τραγούδι , συχνά από εντελώς διαφορετικά στυλ κομματιών ή άλμπουμς/εποχών του ίδιου καλλιτέχνη. Αυτό είναι τ ε ρ ά σ τ ι ο επίτευγμα για κάθε καλλιτέχνη.

Ο Mick Jagger  το έγραψε πολύ σωστά στο facebook του:

And now some entertainment  ;D

βιντεάκι:

H Kardashian ανεβαίνει στο stage να βγάλει selfie την ώρα που παίζει ο Prince... και εκείνος κάτι αυτό ακριβώς πoυ πρέπει:

http://www.someecards.com/entertainment/music/prince-kim-kardashian/

• Moderator

LK,

μπα...  ::) δεν το 'χω.

Καλά γούστα είναι αυτά, αλίμονο.

Μην φανταστείς, και εγώ πλέον ακούω ΜΟΝΟ (και εννοώ μόνο) Frank Sinatra και Miles Davis.

Έχω αρκετή δισκογραφία (Lp's , Cd's , κασσέτες πάνω από 5.000 τίτλους.....και με τα mp3...... άστα να πάνε ), παρόλα αυτά ακού ΠΛΕΟΝ μόνο Sinatra και Miles.

Όλα τα άλλα για εμένα είναι Retrospective....και ευχάριστες αναμνήσεις.

Φυσικά και δεν θα βάλω πλέον να ακόυσω....Prince, Duran Duran....ή Alice Cooper π.χ, αλλά έπρεπε να τα έχω ακούσει και τα άκουσα. Αυτό.

• Moderator

H Kardashian ανεβαίνει στο stage να βγάλει selfie την ώρα που παίζει ο Prince... και εκείνος κάτι αυτό ακριβώς πoυ πρέπει:

Ο Prince ήταν δυστροπος (σαν τον Miles).

Μια φορά τον συνάντησε ένας θαυμαστης σε ένα εστιατόριο και τον πλησίασε.

Ο Prince τον κοίταξε και του είπε : "Σε παρακαλώ φύγε, μου χαλάς την αύρα!".

Ο Prince ήταν δυστροπος (σαν τον Miles).

Μια φορά τον συνάντησε ένας θαυμαστης σε ένα εστιατόριο και τον πλησίασε.

Ο Prince τον κοίταξε και του είπε : "Σε παρακαλώ φύγε, μου χαλάς την αύρα!".

Αυτό το biopic που σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ο Cheadle θα το ξέρεις...

"If you gonna tell the story, come with some attitude man"

Καλημέρα

• Moderator

Αυτό το biopic που σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ο Cheadle θα το ξέρεις...

"If you gonna tell the story, come with some attitude man"

Καλημέρα

;D ;D ;D ;D  O0  Κάπως έτσι!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου