Προς το περιεχόμενο

R.I.P. Prince

ex-mauromouris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το 'απολυτο'αναφερεται στο οτι αν ανεβαζεις τα βιντεακια σου το youtube,χανεις χρηματα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και κερδιζει αυτο!Δυστυχως η γνωμη της πλειοψηφιας για τον Πρινς ειναι 'αυτη η παλιο π@υσταρα που λεει το σεξυ μαδερφακερ'!Το γιουτουμπ ειναι ενας βασικος τροπος πλεον να σε μαθει η μαζα,να σε εκτιμησει και να γεμισει τα λαιβ σου,δηλ τη βασικη πηγη εσοδων των μουσικων το 2016!

You got me all wrong.

:☺

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

You got me all wrong.

:☺

εξηγησε μου αυτη σου τη προταση

γ) Ο μόνος που θα έβγαζε χρήματα αν είχε επιτρέψει τα βίντεό του, θα ήταν το YouTube, το οποίο όμως (λέμε τώρα) κάπως πρέπει να κερδοφορεί έχοντας την πιο διαδεδομένη υπηρεσία streaming του πλανήτη. Δηλαδή, υπάρχει ανάγκη να κερδοφορεί αν είναι να παραμείνει ζωντανή και δωρεάν για εμάς, τους επισκέπτες της.

Slow must go on....!!!!

Δεν θα ρωτήσω τι γνώμη θα είχαν για τον Bowie...

Κοιτα αν εξαιρέσεις αυτούς που είναι μισάνθρωποι και χολερικοί λόγω κάποιας ανήκεστης βλάβης, δε νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα κακολογήσουν έτσι έναν νεκρό. Βάλε τους να ακούσουν κάποιο όμορφο κομμα΄τι, ή κάτι πυο πιστεύεις ότι θα τους αρέσει. Κι αν όχι, μίλησέ τους για κάτι θ ε τ ι κ ό που έχεις υπόψη σου για αυτόν τον καλλιτέχνη.

Τι να πω...

κατσε γτ νομιζω οτι μπλεξαμε λιγο ;D

συζηταμε για το αν θα εκανε καλο ή οχι(περισσοτερα ή λιγοτερα χρηματα,δημοσιοτητα κλπ)η εκθεση του Πρινσ στο γιουτουμπ....κ εγω λεω οτι δε πρεπει να ειμαστε απολυτοι στο οτι θα του εκανε κακο,γτ ο πολυς κοσμος,κατα τη γνωμη μου,δεν ηξερε το μεγαλειο του καλλιτεχνη Πρινς!!!δεν εχει σχεση με νεκρους κ τετοια η αναλυση μου!

Slow must go on....!!!!

γτ ο πολυς κοσμος,κατα τη γνωμη μου,δεν ηξερε το μεγαλειο του καλλιτεχνη Πρινς!!!

Εχεις δικιο,ηταν εντελως underground ,αντιεμπορικος και αποτυχημενος καλλιτεχνης ,δεν τον ηξερε ουτε η μανα του τον κακομοιρη  ;D

Τα πανω απο 100 εκ πωλησεις δισκων που εχει κανει εγιναν απο καποιον αλλο  ;D

Prince has been ranked as the 21st most successful act of all time,[9] the 26th most successful chart artist worldwide,[10] including 27 overall number-one entries,[11] and being the most successful chart act of the 1980s,[12] and tenth most successful chart act of the 1990s.[13]

https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_albums_discography

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αν αναφέρεσαι σε αυτή τη μικρόψυχη του eydoll, δεν είναι καθόλου πλειοψηφία, αλλά θλιβερή μειοψηφία αφού εκτός των άλλων ήταν και υποψήφια με τον τζημερο.

https://www.facebook.com/elia.zervou/photos/a.801685846617875.1073741828.800907950028998/956204924499299/?type=3&theater

Τελικα θα πρεπει να αναθεωρησω τις αποψεις μου περι ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ  ;D ;D

εξηγησε μου αυτη σου τη προταση

Η γνώμη μου είναι ότι ο Prince (και κάθε άλλος που επιδιώκει δημοσιότητα) είναι προτιμότερο να έχει το υλικό του στο YouTube. Το ότι το YouTube θα βγάλει χρήματα από μία τέτοια παραχώρηση, το θεωρώ λογικό και απαραίτητο για τη συντήρησή του.

Άλλωστε, το ίδιο γινόταν τη χρυσή εποχή του MTV, του οποίου ο Prince ήταν κολλητός.

Μπορεί βέβαια, στην πορεία της ζωής του, να αποφάσισε ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτό το είδος δημοσιότητας - αν πρόκειται περί αυτού, είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε, εντοπίζοντας παράλληλα το ακατανόητον του ζητήματος.

Mea Culpa

Η γνώμη μου είναι ότι ο Prince (και κάθε άλλος που επιδιώκει δημοσιότητα) είναι προτιμότερο να έχει το υλικό του στο YouTube

κορεκτεντ

;D

Ο Prince δεν ειχε ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμμια αναγκη το internet για την..προωθηση της μουσικης του....ισα ισα ΚΑΙ γεμιζε σταδια (μεχρι και λιγες μερες πριν τον θανατο του) και τα ΝΟΜΙΜΑ αντιγραφα της δουλειας του (cd,vinyl & legal downloads) πηγαιναν στο top 10.

Αρα ΕΙΔΙΚΑ ο Prince ΔΕΝ εχασε τιποτα ...ΑΛΛΟΙ βεβαια που ξεκινησαν πολυ αργοτερα και δεν ειχαν την τερατωδη εμπορικη επιτυχια του Prince στα 80s & 90s δεν θα μπορουσαν να το κανουν ποτε αυτο.

Εδω μπορειτε να διαβασετε τον λογο που ο Prince ειχε τοση μανια με την κυριοτητα του εργου του.

http://fusion.net/story/294276/prince-music-not-on-the-internet/

ο βασικος λογος παντως ηταν οτι δεν του αρεσε η "αποσπασματικοποιηση" των τραγουδιων του εξω απο το format του album.

• Moderator

Ο Prince είναι ήταν πασίγνωστος απλά το σύνολο του πλυθισμου που τον γνωριζει ξέρει ελάχιστα σε σχέση με το όλο του έργο (μουσικό-καλλιτεχνικό-κινηματρογραφικό- συνθετικό κ.ο.κ) και είναι και λογικό γιατί ήταν πολύ μεγάλο σε όγκο.

Εκεί σαφώς θα βοηθούσε το youtube, ακόμα και άτομα σαν εμένα , που είχαν εντρυφήσει στον Prince, αλλά σε μια περίοδο που η πρόσβαση στην πληροφορία ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Κάνετε λάθος αδελφοί.

Ο Πρίγκηψ είναι άγνωστος σε οποιονδήποτε κάτω των 21.

Το ότι γέμιζε στάδια, δεν είναι διαφορετικό από τα στάδια που γεμίζει ο Ιωάννης Μιχαήλ Ζάρρας.

Mea Culpa

• Moderator

Ο Πρίγκηψ είναι άγνωστος σε οποιονδήποτε κάτω των 21.

Εδώ συμφωνώ και εγώ. Το γραψα και παραπάνω.

Ακόμα και σε εμένα ήταν άγνωστος , από ένα σημείο και μετά, δεδομένου ότι αν περνουσε από μπροστά μου (μέσω youtube π.χ.) ένα καινουργιο album , θα το αναζητούσα σίγουρα.

Δεν είμαι όμως σε ηλικία και διάθεση.....να γραφτώ στο fan club του, να πάρω "κωδικούς" και να μπαίνω από εκεί (στο προσωπικό του site) και να "ενημερώνομαι".

Έχω και άλλες δουλειές και το κυριότερο.....δεν μπορώ να θυμάμαι άλλους κωδικους..  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου