dimsonic Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 99.95 λίρες είναι 129 ευρώ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 Εδω κανε ολες τις μετατροπες http://www.x-rates.com/calculator/?from=GBP&to=EUR&amount=1 Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broken tempo Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 Το Time and Space είναι απόλυτα αξιόπιστο. Έχει και τις τιμές σε ευρώ, απλώς πατά το κουμπάκι με το σύμβολο του ευρώ πάνω δεξιά. Αν διαβάσεις την περιγραφή, μπορείς να κατεβάσεις το demo και να το χρησιμοποιήσεις για 10 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο θα είσαι σίγουρος ότι καλύπτει τις ανάγκες σου και ότι δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο, π.χ. BFD 2. http://brokentempo.bandcamp.com/ www.brokentempo.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 Βασικά δεν θέλω κλασικά και staedy rock themes γενικά θέλω πιό ελεύθερα, πιό σύνθετα με αρκετή χαλάρωση και δυνατότητες για fills. Δεν ξέρω αν ζητάω πολλά. Δεν ζητάς πολλά. Αυτό τα κάνει όλα. http://www.rayzoon.com/index.html Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paulpap Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 exeis katevasei ta extra apo to ez drummer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 exeis katevasei ta extra apo to ez drummer? εμένα ρωτάς? βασικά δεν το έχω κάν. Νομίζω είναι ξεκάθαρο. Επίσης δεν γνωρίζω ακριβώς τι κάνουν τα έξτρα. Είπα να δοκιμάσω το βασικό. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 ήδη έχω κατεβάσει το trial. Εχω Μ Εβδομάδα + 2 ΣΚ για δοκιμές. :D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Παίδες βοήθεια... :( Το εγκατέστησα και δοκιμάζω διάφορα, αλλά το άτιμο αποδείχτηκε πολύ βαρύ για τις δυνατότητες της cpu. Με τη μνήμη τα καταφέρνουμε, αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να περάσει midi track μ αυτό σε ήδη υπάρχοντα κομμάτια. Σερνεται κυριολεκτικά. Υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις από την εμπειρία σας που να είναι σημαντικά ελαφρύτερα? Από την άλλη είδα ότι στη βασική μορφή παίρνεις μόνο τα βασικά. Πιό δύσκολα πράγματα όπως αυτά που θέλω και μονούς ρυθμούς...δεν διαθέτει. Θέλει υποθέτω πρόσθετα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Δημήτρη επειδή κι εγώ με το Ez drummer 2 είχα πρόβλημα με το pc, εγκατέστησα το Superior Drummer 2.0 (στοιχίζει βέβαια λίγο περισσότερο...) και σώθηκα. Πολύ ελαφρύτερο και με πολύ περισσότερες επιλογές στους ήχους των τυμπάνων. Το ezdrummer απευθύνεται στους χρήστες που θέλουν τύμπανα "plug & play", το superior σε αυτούς που θέλουν περισσότερες επιλογές και λίγο περισσότερο "παίδεμα"! Όσο για τις library expansions, θα τις δεις στο τέλος της σελίδας του superior, εδώ! https://www.toontrack.com/product/superior-drummer-2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 ευχαριστώ. Θα το δώ... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση