GMartin Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2016 Singing over instrumental https://youtu.be/YAQFACj8z88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2016 Μου άρεσε. Πολύ καλό. Και όχι γιατί δεν πάω καθόλου τον Ashcroft αλλά γιατί μου αρέσει περισσότερο η χροιά σου. Κανα δυο ενστάσεις σε κάτι γυρισματάκια και σε κάποια "πατήματα" αλλά overall πολύ καλό. Μέτρια η ηχογράφηση/μίξη που θα σε βοηθούσε (αν ήταν καλύτερη) πολύ περισσότερο. Μπράβο όμως. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GMartin Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2016 Μου άρεσε. Πολύ καλό. Και όχι γιατί δεν πάω καθόλου τον Ashcroft αλλά γιατί μου αρέσει περισσότερο η χροιά σου. Κανα δυο ενστάσεις σε κάτι γυρισματάκια και σε κάποια "πατήματα" αλλά overall πολύ καλό. Μέτρια η ηχογράφηση/μίξη που θα σε βοηθούσε (αν ήταν καλύτερη) πολύ περισσότερο. Μπράβο όμως. Ευχαριστώ πολύ! Είναι αλήθεια μου ξέφυγε σε αρκετά σημεία. Κάποια στιγμή ευελπιστώ να πάρω και ένα κανονικό μικρόφωνο για φωνητικά :-/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2016 Θα συμφωνησω με τον Κωστα,ηθελε περισσοτερη προσοχη η φωνη σε μερικα σημεια. Παντως οσο προχωρουσε το κομματι "εστρωνε",και ακουγοταν καλυτερα. Πραγματι εχεις ωραια χροια κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο,το θυμαμαι κι απο 2-3 που ειχες βαλει παλαιοτερα. Τα υπολοιπα με δουλεια ερχονται,ποιος δε θελει αλλωστε δουλεια. Δωστου και μπραβο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2016 Θα συμφωνησω με τον Κωστα,ηθελε περισσοτερη προσοχη η φωνη σε μερικα σημεια. Παντως οσο προχωρουσε το κομματι "εστρωνε",και ακουγοταν καλυτερα. Πραγματι εχεις ωραια χροια κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο,το θυμαμαι κι απο 2-3 που ειχες βαλει παλαιοτερα. Τα υπολοιπα με δουλεια ερχονται,ποιος δε θελει αλλωστε δουλεια. Δωστου και μπραβο σου! Repeat και από μένα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2016 το αυτόν με τους φίλους μου... και στο άσχετο αλλά κι επειδή κι εγώ πιστεύω ότι η χροιά σου είναι για όμορφα πρωτότυπα πράγματα στο βραχυπρόθεσμο μέλλον, μια χάρη... δούλεψε την σοβαρά και μην παρασυρθείς από την ευκολία που θα σου παρέχει η τεχνολογία να κρύψεις τις όποιες τονικές αδυναμίες κάτω από το χαλί... το live άλλωστε δεν συγχωρνά... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GMartin Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σχόλια και τις συμβουλές! Γενικά η ενασχόληση μου είναι περιστασιακή, δηλ ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να "γυμνάσω" τη φωνή μου με μεθοδικό τρόπο όπως πχ στην εκμάθηση κιθάρας. Γενικά θεωρώ ότι πάσχει λίγο στη δύναμη της, καθώς χωρίς μικρόφωνο ζορίζομαι να ακολουθήσω μια κιθάρα και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω πολύ θεαματικά πράγματα στην ένταση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2016 1. Γενικά η ενασχόληση μου είναι περιστασιακή, δηλ ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να "γυμνάσω" τη φωνή μου με μεθοδικό τρόπο όπως πχ στην εκμάθηση κιθάρας. 2 Γενικά θεωρώ ότι πάσχει λίγο στη δύναμη της, καθώς χωρίς μικρόφωνο ζορίζομαι να ακολουθήσω μια κιθάρα και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω πολύ θεαματικά πράγματα στην ένταση της. για το δεύτερο μπορώ να σου υπογράψω ότι μπορεί "εύκολα" να βελτιωθεί (σε σημείο που να μη "σε γνωρίζεις"... ;) για το πρώτο δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα... η (απαραίτητη σε επίπεδο "ανάγκης") διάθεση σου, είναι μια προσωπική σου υπόθεση, προαπαιτούμενη όμως για το δεύτερο... πάντως καλή τύχη (χρειάζεται κι αυτή στο όλον) σε ότι κάνεις... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GMartin Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 για το δεύτερο μπορώ να σου υπογράψω ότι μπορεί "εύκολα" να βελτιωθεί (σε σημείο που να μη "σε γνωρίζεις"... ;) για το πρώτο δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα... η (απαραίτητη σε επίπεδο "ανάγκης") διάθεση σου, είναι μια προσωπική σου υπόθεση, προαπαιτούμενη όμως για το δεύτερο... πάντως καλή τύχη (χρειάζεται κι αυτή στο όλον) σε ότι κάνεις... :) Έχεις δίκιο για τη διάθεση! Ευχαριστώ πάντως και η απάντηση σου στο 2 με ενθαρρύνει να προσπαθήσω παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση