takis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 +10000 abraxas...πιο κατανοητα δεν γινονταν να τα γραψεις! :wink: Σσσσ... κλεμμένα είναι ρε... 8) το ξερω αλλα ειπα ετσι για να παρεις εσυ την δόξα... :lol: παντως σιγουρα για καποιον θα δουλευει μια αλλη μεθοδος η οποια θα τον βολευει!πολλες φορες δεν κανουν ολα για ολους επειδη ο καθενας μας εχει τις ιδαιτεροτητες του.. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Xαιρομαι που takis-abraxas εχουν αρχισει τα προκαταρκτικα ξανα και πανε για αγκαλιτσα -φιλακι....ελα ελα μη ντρπεστε... :D :D Τρελοαγορι στο 3 ετος γινεσαι και γιατρος η μηπως εισαι στο 5ο??? Aλλα μαλλον εισαι επιμελητης καπου και οπως ειπες σε αλλο thread καθαριζεις 2.000 ευρω............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω αν η τακτική του 105% βοηθάει' date=' δεν την έχω δοκιμάσει. Κατά την προσωπική μου γνώμη, όπως ήδη έχει απαντηθεί σημασία έχει η ακρίβεια και όχι η γρηγοράδα. Για την ακρίβεια, η εξωφρενική επανάληψη σε πιο χαμηλές ταχύτητες [π.χ στο 50% της κανονικής ταχύτητας'] βοηθάει τα μέγιστα, καθώς αποκτάς μηχανικότητα στις κινήσεις [δεν τις σκέφτεσαι πλέον]. Κατόπιν ανεβάζεις ρυθμούς σταδιακά και τελικώς αποδίδεις ένα κομμάτι/ σπουδή στην κανονική του ταχύτητα. Πολύ σωστό και δείχνει ότι δεν υπάρχει ΜΙΑ μέθοδος (την οποία τι? μας την έγραψε ο Θεός σε πέτρινες πλάκες?? :lol: :lol: ) αλλά μάλλον είναι ο συνδιασμός από διάφορες τεχνικές προσεγγίσεις που αποδεικνύεται πολύτιμος. Τελείως συμπτωματικά (και μπορεί να απαντήσει... ο αθλητής σχετικά! :wink: ) ακριβώς τα ίδια ισχύουν στην προπόνηση... όταν εξασκείσαι σε κύκλους που λέγαμε. Εδώ η ουσία είναι να μπορουμε να παίζουμε σωστά ΜΟΥΣΙΚΗ, όπως και ό,τι θέλουμε, και το καλύτερο είναι να δοκιμάσουμε τι λειτουργεί σε ΕΜΑΣ, χωρίς να απορρίπτουμε τίποτα! (στα πλαίσια της κοινής λογικής, πάντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Xαιρομαι που takis-abraxas εχουν αρχισει τα προκαταρκτικα ξανα και πανε για αγκαλιτσα -φιλακι....ελα ελα μη ντρπεστε... :D :D Ελάτε τρελά αγόρια (εννοώ takis-abraxas...) !!! Δώστε μια αγκαλίτσα να χαρούμε όλοι!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Xαιρομαι που takis-abraxas εχουν αρχισει τα προκαταρκτικα ξανα και πανε για αγκαλιτσα -φιλακι....ελα ελα μη ντρπεστε... :D :D Ελάτε τρελά αγόρια (εννοώ takis-abraxas...) !!! Δώστε μια αγκαλίτσα να χαρούμε όλοι!!! οχ! 8O αμα γινει και αυτο και θα κανω τη στρατ σκαλοπ με φλοιντ και emg!(ρε δεν παμε καλα τωρα τελευταια μια γυναικες στο φορουμ μια τα σαλιαρισματα τακι-βασιλη να πως σου βγαινει το ονομα! :lol: :lol: :lol: ) Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 οχ! 8O αμα γινει και αυτο και θα κανω τη στρατ σκαλοπ με φλοιντ και emg!(ρε δεν παμε καλα τωρα τελευταια μια γυναικες στο φορουμ μια τα σαλιαρισματα τακι-βασιλη να πως σου βγαινει το ονομα! :lol: :lol: :lol: ) Μικρέ... το κολλητήρι σου είπαμε εσύ! 8) :twisted: :lol: :lol: Τι γίνονται εκείνα τα project?? :?: 8) Και καλού κακού... την επόμενη φορά στο γνωστό μαγαζί... πιάσε τοίχο... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
treloagori Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Xαιρομαι που takis-abraxas εχουν αρχισει τα προκαταρκτικα ξανα και πανε για αγκαλιτσα -φιλακι....ελα ελα μη ντρπεστε... :D :D Τρελοαγορι στο 3 ετος γινεσαι και γιατρος η μηπως εισαι στο 5ο??? Aλλα μαλλον εισαι επιμελητης καπου και οπως ειπες σε αλλο thread καθαριζεις 2.000 ευρω............... ουτε στο 3ο ουτε στο 5ο δυστυχως θα σε απογοητευσω...εχω τελειωσει εδω και 2 χρονια... σε κανα διμηνο που θα εχω και την επισημη εκδοση καρτας ιατρικου συλλογου πειραια θα στην στειλω αγορινα μου με mail...ετσι για να σκασεις λιγο γιατι βλεπω η ζηλια παει συννεφο...και να σου πω και κατι αλλο??ειναι κριμα να δειχνεις αντιπαθεια απενταντι μου χωρις να με γνωριζεις φιλαρακι...πολυ κριμα και εισαι αδικος σ αυτο...αλλα ουτως η αλλως εχω συνηθισει να με κατηγορουν γιατι εχω ακριβο αυτοκινητο' date='γιατι παιρνω ακριβες κιθαρες και δεν συμαζευεται...ειναι το κλασσικο στοιχειο του ελληνα που οτι δεν φτανει...ξερετε παρακατω...αυτο ομως να ξερετε οτι εμενα σε τιποτα δεν μου κανει κακο...εγω μια χαρα περναω και θα συνεχισω να περναω...στον εαυτο σας κανετε κακο ετσι και γινεστε μιζεροι και δυστυχισμενοι...κριμα...πολυ κριμα... [/img'] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ουτε στο 3ο ουτε στο 5ο δυστυχως θα σε απογοητευσω...εχω τελειωσει εδω και 2 χρονια...φιλακια μιζερε... Κάποιος αρχίζει να παραφέρεται νομίζω... :roll: :roll: :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ουτε στο 3ο ουτε στο 5ο δυστυχως θα σε απογοητευσω...εχω τελειωσει εδω και 2 χρονια...φιλακια μιζερε... Κάποιος αρχίζει να παραφέρεται νομίζω... :roll: :roll: :roll: Έτσι κι αλλιώς οι μισοί εδώ μέσα έχουν ξεφύγει και οι άλλοι μισοί κοντέυουν, αν φυσικά δεν έχουν πάψει να ασχολούνται...Δεν οδηγούν πουθενά αυτές οι κουβέντες. Κρίμα. Χαμένος χρόνος και εσφαλμένα συμπεράσματα για άτομα που στην καθημερινή τους ζωή φέρονται και είναι πολύ διαφορετικά απ'ό,τι πίσω από μια οθόνη υπολογιστή. Και πάλι κρίμα... ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ουτε στο 3ο ουτε στο 5ο δυστυχως θα σε απογοητευσω...εχω τελειωσει εδω και 2 χρονια...φιλακια μιζερε... τρελοαγορι αμα αργησω φαε! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση