Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Εχει τα λαθη του καθως παιζω μονο Σ/Κυριακα κιθαρα λογω δουλειας. Παρολ'αυτα ελπιζω να σας αρεσει. Στο breakdown εχει το 'lizard down the throat' τρικ με το Floyd, στο πνευμα του οριτζιναλ. Rock on! \m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Εχει τα λαθη του καθως παιζω μονο Σ/Κυριακα κιθαρα λογω δουλειας. Παρολ'αυτα ελπιζω να σας αρεσει. Στο breakdown εχει το 'lizard down the throat' τρικ με το Floyd, στο πνευμα του οριτζιναλ. Rock on! \m/ Μπράβο πολλή καλή προσπάθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 μου άρεσε δεν έχω ακούσει το πρωτότυπο, αλλά μου άρεσε ο ήχος σου και το χέρι σου. Και θα ήθελα να ξέρω τι χρησιμοποιείς. :D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Μπράβο πολλή καλή προσπάθεια. μου άρεσε δεν έχω ακούσει το πρωτότυπο, αλλά μου άρεσε ο ήχος σου και το χέρι σου. Και θα ήθελα να ξέρω τι χρησιμοποιείς. :D Ευχαριστω! Fernandes AFR-75 με SD Distortion Trembucker σε bridge και SD 59 Model Humbucker σε neck μεσα απο Line6 Spider II στο Insane καναλι, distortion στο 8, με λιγα μπασα, μπολικα μεσαια και μετρια πριμα και με delay στο μισο. Πενα απο περλα. Παλια ειχα κιθαρα με ανωνυμους εργοστασιακούς μαγνήτες και μισουσα τον ενισχυτή μου αλλα με αυτην την κιθαρα ακούγεται decent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση