paokz Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Τι γνωμη εχετε για το καινουργιο μας κομματι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Πολύ μου άρεσε. Απλή και catchy μελωδία με ωραία φωνή. Μου φαίνεται μισοτελειωμένο όμως. Πρόκειται για ένα ρεφρέν μόνο. Αν έβαζες ένα τετράστιχο ακόμα κουπλέ, θα είχε αξιώσεις. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, (αν και δεν ειμαι της σκηνης για να κρινω), πολυ ωραιο καλοκαιρινοβραδινο mood, μπράβο! :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paokz Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Eυχαριστουμε πολυ!! Ναι αυτο θελαμε να πετυχουμε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση