takis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Τι γ@μ@τ@ που σκάει αυτή η LP!!!! :lol: :lol: οχι ρε αφου οι humbuckers ξυνουν! 8O :lol: :lol: παντως γενικα ο ενισχυτης ακουγεται super! χαλαρα με τις τιμες παιδια μην γινομαστε κακοι! :wink: ακουστε και ενα κλιπακι που μολις βρηκα του classic od 100(με 2 el34 και καλα ο plexi suhr...) :wink: Your browser does not support the HTML5 audio tag http://users.adelphia.net/~honya/klave/Little_Wing.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Τι γ@μ@τ@ που σκάει αυτή η LP!!!! :lol: :lol: οχι ρε αφου οι humbuckers ξυνουν! 8O :lol: :lol: Δεν ξέρω τι λες εσύ Τάκη:lol: :lol: :lol: Εγώ άκουσα μια στρατιά μπασίλα μόλις έξισε τις χορδές πριν παίξει το riff του Immigrant Song :D :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 πλακα πλακα οντως ποσο @α@ατα ακουγονται γενικα οι humbuckers με αυτον τον ενισχυτη!παρα πολυ smooth! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 πλακα πλακα οντως ποσο @α@ατα ακουγονται γενικα οι humbuckers με αυτον τον ενισχυτη!παρα πολυ smooth! Και οταν έπαιξε με την ES-335 ακουγόταν πολύ καθαρά :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Και οταν έπαιξε με την ES-335 ακουγόταν πολύ καθαρά :D Η 335 ήταν σκέτη... μερέντα! :D Με ταμπάσκο όμως... 8) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 MSRP: $1750 :roll: ΈΛΕΟΣ! Μπάααα, μια χαρά ειναι...αν λαβεις υπόψιν οτι η MSRP ενός Marshall 2061X (20W, 2 EL84, 2 12ax7, ptp) ειναι 2500 ντόλαρς και πουλιέται σε online μαγαζί 1850 ντολαρς... :roll: ( http://www.wildwestguitars.com/marshallhome.htm#handwired ) Λογικά η τελική του τιμή θα ειναι πολύ καλύτερη και η αγορά του πολύ πιο συμφερουσα απο τον μαρσαλ γιατί αν μη τι άλλο εχει και 2-3 χρήσιμα featrures και φαινεται εξαιρετικά ευελικτος (συγκριτικά)... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 freedom τρελλακια μου πως σου φανηκε το κλιπ του od 100 classic? 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Μπάααα' date=' μια χαρά ειναι...αν λαβεις υπόψιν οτι η MSRP ενός Marshall 2061X (20W, 2 EL84, 2 12ax7, ptp) ειναι 2500 ντόλαρς και πουλιέται σε online μαγαζί 1850 ντολαρς... :roll: ( http://www.wildwestguitars.com/marshallhome.htm#handwired ) Λογικά η τελική του τιμή θα ειναι πολύ καλύτερη και η αγορά του πολύ πιο συμφερουσα απο τον μαρσαλ γιατί αν μη τι άλλο εχει και 2-3 χρήσιμα featrures και φαινεται εξαιρετικά ευελικτος (συγκριτικά)...[/quote'] Καλημέρα κανίβαλλε παρανοϊκέ εξωγήινε Αν και καθήμενος ορθά ομίλησες 8) 'Οτι ζητάει σ'αυτή τη ζωή ο καθένας... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 freedom τρελλακια μου πως σου φανηκε το κλιπ του od 100 classic? 8) Να σου πω την αμαρτία μου εγκαβλο αγόρι, περισσότερο μου αρεσε ο "μικρός"... Ειδικά στα κλιπς στο λινκ που εβαλα...γλυκος, ομορφος, κρυστάλινος... Μην σου πω οτι επαθα πλακα και με τον 2061Χ... :oops: Τσεκαρε (αν ακουγεται τόσο ομορφα απο το μικροφωνακι της καμερας απο "live" πως θα ακουγεται?): (ακους την "γλύκα"?) :wink: (από την μεση και μετά αρχίζει το ενδιαφέρον κομμάτι) :D Αντε μην κανω καμια τρέλλα και πατήσω κανένα κουμπακι "submit order" και γινει ανάστα ο κύριος βραδιατικα... :twisted: Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα κανίβαλλε παρανοϊκέ εξωγήινε Αν και καθήμενος ορθά ομίλησες 8) 'Οτι ζητάει σ'αυτή τη ζωή ο καθένας... :wink: Ελα βρε αρχιερέα της αιρεσης των NOS... :D (και χρονια καλά για την γιορτή σου κιολας, ξεχνάω, η ηλικία βλεπεις) :oops: Δεν ζητάω πολλά πραγματα ρε παιδιά... :roll: Ενα εγκαταλελειμενο εργοστάσιο με ένα half-stack plexi 100άρη θελω...ζητάω πολλά? :?: Αμαν ρε παιδί μου και αυτοι όλο το καλό stuff στην Αμερική το βγάζουν... :x ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΥΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΗΔΟΝΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ... :twisted: Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση