trolley Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2016 ναι αλλά δεν νομίζω να έχω πάρει σαφή απάντηση: υπάρχει ένα στικάκι (είναι εφικτό δηλαδή) να το έχω στον υπολογιστή μου και να ηχογραφώ ΕΚΕΙ ? θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ηχογράφησης και μάλιστα καλύτερα από έναν wd my passport που θα βρίσκεται στην ίδια υποδοχή? Dimsonic, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορεί να υπάρξει απάντηση τόσο ξεκάθαρη. Πόσα κανάλια γράφεις και αναπαραγάγεις ταυτόχρονα; Για περίπου 8, εγώ θα το δοκίμαζα με ένα ακριβό (!!) στικάκι της Sandisk. Αλλά, από εκεί και πάνω, θα προτιμούσα τον WD. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2016 συνήθως γράφω μόνο ένα και έχω ήδη να αναπαράγονται το πολύ 30 tracks. Εκ των οποίων 2-3 το πολύ midi ή vst. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlasmaPool Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2016 Το προτυπο usb 3.0 μπορει να μεταφερει 5 Gbit/s δηλαδη περιπου 590 megabyte/s . Τωρα το θεμα ειναι οτι ουτε ολοι οι ssd εχουν ιδια ταχυτητα αναγνωσης / εγγραφης , ουτε ολα τα στικακια . Δεν γνωριζω αν και ποση απωλεια θα υπαρχει απο την μετατροπη σατα σε usb 3.0 . Σιγουρα ενας ssd θα ειναι οικονομικοτερος αλλα θεωρητικα με ενα usb με υψηλη ταχυτητα αναγνωσης/εγγραφης (πχ. καποια corsair που βλεπω τωρα λενε οτι εχουν μεγιστη ταχυτητα αναγνωσης 450mb/s και εγγραφης 360 mb/s ) θα γινεται δουλεια . Εξαρταται και απο το budget σου φυσικα ;D . ( Ως μετρο συγκρισης αναφερω οτι ειδα σε ενα βιντεο τον westerd digital my passport να δινει ταχυτητες εγγραφης/αναγνωσης σχεδον 90 mb/s και στα δυο . ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 συνήθως γράφω μόνο ένα και έχω ήδη να αναπαράγονται το πολύ 30 tracks. Εκ των οποίων 2-3 το πολύ midi ή vst. Κοίτα τι (σου) βρήκα. http://www.sounddevices.com/tech-notes/audio-record-time-calculations Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 ενδιαφέρον το λινκ, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να δώσει απάντηση πως θα συμπεριφερθεί το cubase κατά την ηχογράφηση διότι εκεί μπαίνει μέσα το πως ανταποκρίνεται η cache, (άλλωστε υπάρχει δείκτης στο transport) στο φορτίο της εγγραφής. νομίζω ότι είναι ενα φορτίο που επηρεάζει σε real time και με χωρίς κάποια ένδειξη του τι θα ακολουθήσει στο επόμενο δευτερόλεπτο που σημαίνει ότι η ταχύτητα πρόσβασης πρεπει να είναι αστραπιαία. Πιό πολύ με προβληματιζει το ότι λενε ότι ένας ssd ή stick δεν είναι για συνεχή τροποποίηση των sectors. Δηλαδή συμφέρει να είναι αρχεία που αποθηκεύονται και καλούνται αργότερα κάποια στιγμής και όχι τροποποιούνται σε real time. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Πιό πολύ με προβληματιζει το ότι λενε ότι ένας ssd ή stick δεν είναι για συνεχή τροποποίηση των sectors. Δηλαδή συμφέρει να είναι αρχεία που αποθηκεύονται και καλούνται αργότερα κάποια στιγμής και όχι τροποποιούνται σε real time. Τώρα όμως ανοίγεις ένα διαφορετικό κεφάλαιο. Κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά. Δεν κάνουμε εικασίες για το θέμα που θίγεις, ούτε στηριζόμαστε στην καλή μας τύχη. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 δεν θέτω θέμα ασφαλείας. Αυτό πες ότι το λύνεις. Λέω αν σαν μέσον χάνει την ταχύτητα ή αξιοπιστία του με την διαρκή πρόσβαση του υπολογιστή προς τον δίσκο. (και ...τελικά είναι πιό αξιοπιστος, αν και πιό αργός ένας παραδοσιακός σκληρός) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση