Προς το περιεχόμενο

Τελικά είναι φαιδροί όσοι παίζουν mainstream pop;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα ειπαμε αυτα,μας το εδειξε (δες το βιντεο και την  περιοδεια στα μεγαλυτερα jazz festivals των ΗΠΑ που εκανε μαζι με τον θεο) 

http://time.com/3602120/tony-bennett-lady-gaga/

και θα μας το δειξει ακομα περισσοτερα στο μελλον (δες και ολα τα βιντεο που και εγω και αλλοι παρεθεσαν)

παμε παρακατω τωρα

υπαρχει καποιος/καποια που δεν ξερεις (ή θεωρεις οτι δεν ξερει να τραγουδαει) στην star  list & στην  A list?  :o

ναι δεν εχει πολλα ονοματα,τωρα ξεκινησε το παιδι φαινεται    ;D

παντως αυτα που γραφει ειναι απολυτως σωστα και εγκυρα.

εν πασει περιπτωση μια και εχεις ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ οτι δεν κΣερει να τραγουδαει και ουτε εγω,ουτε ο Bennett,ουτε ο Sting,ουτε ο Stevie Wonder,ουτε ολοι οι κριτικοι στον μουσικο τυπο του πλανητη μπορουν να σε  πεισουν δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι. ;)

Ο Θεός είναι στην ηλικία που θα ήταν ο πατέρας μου αν ζούσε. Τον βάλανε δίπλα στην γκαγκα....θεώρησε να πει κάτι καλό...

υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα (εκτός ποπ) που μπορούν να μπούν στο μπλογκ του "παιδιού" (διότι περί παιδιού πρόκειται που έστω πάει ωδείο, αν διαβάσεις από κάτω τα σχόλια "η χ προχτες χτύπησε Ε2" ) αλλά να μην αρχίσω να αραδιάζω...

με σένα δεν έχω θέμα. Σε εκτιμώ πάρα πολύ, από την παρουσία σου εδώ - αλλά συγχώρα με διαφωνώ

με τον Μπένετ...ντάξει. Ο άνθρωπος μια φιλοφρόνηση έκανε. Είπα όποιος είναι στο σύστημα, θα είναι στο σύστημα.

Τώρα....τι θέλει Στινγκ ή ο Μπόνο....είπαμε....fame games...

εμείς είμαστε κοινοί θνητοί.

ναι

δεν μου αρέσει.

δεν μου αρέσει αυτό που πασάρεται ακόμα και αν είναι ένας τρόπος να αναδειχθεί το πραγματικό ταλέντο (αν υπάρχει)

προσωπικά έχω μεγαλύτερη εκτίμηση στην Αλέξια που αναφέρθηκε πιό πάνω και στο δίσκο της με τον Corea παρά στην λαίδη.

θα ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά στην παρούσα θα πάω με τον καταράκτη...  :D

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 163
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ΠΟΠ τραγουδαει και η Aretha (καλα αυτη τραγουδαει και οπερα για πλακα βεβαια)

Αν δεν ειναι η Soul ποπ (popular) μουσικη ποια μουσικη ειναι ο Malmsteen?  ;D

Ετσι κι αλλοιως εγω περισσοτερο για την ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (η οποια ειναι σωστη) το λινκαρα το site (και σε δεκαδες αλλα παρομοια site στο νετ πανω κατω τα ιδια λενε ολοι,και ειναι ΠΟΛΛΑ τα sites που συγκρινουν ΤΕΧΝΙΚΑ τραγουδιστες)

Θεμε δεν θεμε η Gaga ως τραγουδιστρια ανηκει στην A-list (αν ηταν DRUMMER δηλ. θα ηταν ο Steve Gadd...μπορει να μην ηταν ο Buddy Rich αλλα ο Steve Gadd θα ητανε  ;D)

κατά την ταπεινότατη άποψή μου και πάλι και σχώρα με, το μπλογκάκι του παιδιού επειδή καταπιάνεται με την μουσική αυτή και επειδή τυχαίνει να κάνει μια "εις βάθος ανάλυση της έκτασης επειδή πέρασε από τα ωδεία" και ίσως δεν έχει κατι καλύτερο να κάνει από το (θεέ μου) να μετράει τη φωνή των ποπ τραγουδιστριών...δεν θα το έχω με μεγάλη υπόληψη μελλοντικά.

το ότι η soul του 1966 που ήταν τότε ποπ (και οι beatles pop ήταν) έφτασε με τα χρόνια να ταυτίζεται με την σημερινή ποπ - σκουπιδαριό (επίτηδες διάλεξα τη λέξη) είναι μια διαστρεύλωση της πραγματικότητας.

Τι να πω....Respect ! (τρίζουν τα κοκκαλάκια του Otis)

Σίγουρα... η γκαγκα ο Steve Gadd....και ποιός ξέρει ποιός άλλος τι...

δεν ξέρω αν θα μπορεσω να συνεχίσω στη συζήτηση αυτή... - θα φανεί...  :o

με σήμα το μπιφτέκι

Μauromouris, προς τι το "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα"? Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συζήτηση. Πολιτισμένα γίνεται. Δεν σε πιάνω.

Ναι

Μα δεν εισαι υποχρεωμενος να συμφωνησεις μαζι μου...... ουτε και με τον Bennett ακομα και να ησουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι την θεωρει εξαιρετικη  τραγουδιστρια (που την θεωρει ετσι κι αλλοιως μια και σαφεστατα ειναι  ;D)

Παντως και εγω ..χθεσινος δεν ειμαι και εχω ακουσει  τραγουδιστες και τραγουδιστες στη ζωη μου οποτε επετρεψε μου να κΣερω να κρινω  ;)

το μπλογκάκι του παιδιού

ναι ρε παιδι μου μπορει να ειναι και τρελλος  ;D ,σου ειπα οτι το εβαλα για την τεχνικη αναλυση (που ιδια με αυτη εχουν και αλλα "ειδικα" sites στο νετ)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ναι

Ναι;

Η απάντηση είναι πάντα μπλέ. Μπλέ.

.

.

.

.

Ή δεν είναι;

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Μα δεν εισαι υποχρεωμενος να συμφωνησεις μαζι μου...... ουτε και με τον Bennett ακομα και να ησουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι την θεωρει εξαιρετικη  τραγουδιστρια (που την θεωρει ετσι κι αλλοιως μια και σαφεστατα ειναι  ;D)

Παντως και εγω ..χθεσινος δεν ειμαι και εχω ακουσει  τραγουδιστες και τραγουδιστες στη ζωη μου οποτε επετρεψε μου να κΣερω να κρινω  ;)

ναι ρε παιδι μου μπορει να ειναι και τρελλος  ;D ,σου ειπα οτι το εβαλα για την τεχνικη αναλυση (που ιδια με αυτη εχουν και αλλα "ειδικα" sites στο νετ)

προς θεού δε σου λεω δεν κσέρεις

Και εγώ κσέρω για μένα που είμαι και προχθεσινός, σχεδόν μπαγιάτικος ...  :D

Τον παππού δεν τον πήγαινα ποτέ. Πάω πχ τον Tom Jones... ;D

οπότε η γνώμη του δεν...Τον θεωρούσα πάντα αναπληρωματικό για άλλους.

για το μπλογκ συγχώρα με...

έχει δεκάδες εκεί έξω από φερέλπιδες γουαναμπήδες κριτικούς

(και εμείς τέτοιοι είμαστε  :D)

με σήμα το μπιφτέκι

Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό αλλά αν ισχύει τόσο εντύπωση θα μας έκανε; Δεν είναι οτι γουστάρει την Αννίτα Πάνια, την Gaga γουστάρει. Που το περίεργο;

Δεν γίνεται να είσαι και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ. Δλδ οφείλουμε σεβασμό σε κάποιον που γουστάρει τη Γκάγκα, αλλά όχι σε κάποιον που γουστάρει Καρβέλα?  Και τελικά τι με νοιάζει εμένα που ο Θεοδωράκης έβαλε το Ρουβά να παίξει τραγούδια του ή ο Σαββόπουλος έπαιξε με τη Καλομοίρα. Εντάξει ήπιαμε, άλλα τα μεγέθη της Αμερικής, άλλα τα δικά μας, αλλά οι συμπεριφορές και το μάρκετινγκ είναι αντίστοιχο . Αν ο Καρβέλας είναι γελοίος, είναι και η Γκάγκα διαλέγεις και παίρνεις, εγώ πάντως δεν μίλησα ούτε για φαιδρούς, ούτε υποτίμησα κανέναν που ''γουστάρει τη Πάνια'' και ούτε περιμένω το Καρβέλα να παίξει στη Σκάλα του Μιλάνου για να κρίνω τις μουσικές του ικανότητες. Ο άνθρωπας εδώ και χρόνια βγάζει το παντεσπάνι του και δεν μου αρέσει ούτε η αισθητική του, ούτε τα τραγούδια του, το αν ξέρει κιθάρα, ή έχει φωνή, το αν θα μπορούσε να παίξει και τραγούδια που να με αρέσουν, το αν θα παίξει συναυλία με το Μπετόβεν, ποσώς με  αλλάζει το κριτήριο γι αυτό που μου προσφέρει.

No one wants an alien

και δεν μου αρέσει ούτε η αισθητική του, ούτε τα τραγούδια του, το αν ξέρει κιθάρα, ή έχει φωνή, το αν θα μπορούσε να παίξει και τραγούδια που να με αρέσουν, το αν θα παίξει συναυλία με το Μπετόβεν, ποσώς με  αλλάζει το κριτήριο γι αυτό που μου προσφέρει.

τράβα κολλητά 2-3 τσίπουρα...και ΙΣΩΣ αλλάξεις γνώμη ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Είναι όμως ρε π***** μου τόσο, μα τόσο άσχημη.

ειναι ψιλοτερατακι  (καλα μιλησε ο ομορφος αλλα λεμε τωρα  ;D) ...απο φωνη ομως

Δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως έμπαινα άνετα  ;D

Lady-Gaga-Cleavage.jpg

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου