Προς το περιεχόμενο

Τελικά είναι φαιδροί όσοι παίζουν mainstream pop;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αα ναι μωρέ, γιατί έφτιαξε φόρεμα από μπριζόλες.

Το φόρεμα το έφτιαξε ο Ζαν-Πωλ Γκωτιέ για την Mylene Farmer.

Και δεν έδειχνε μπριζόλες, αλλά ανθρώπινους μύες.

Η παραλλαγή με την οποία κυκλοφορούσε η Γκάγκα ήταν χονδροειδής απομίμηση.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 163
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Απόψε, στην Ζώνη του Λυκόφωτος, ο celebrity έκανε τον celebrity ή ο celebrity τον celebrity; Η φρίκη της αυτοαναφοράς και η αβάσταχτη ελαφρότητα στο μαλακό υπογάστριο της διασημότητας. ;D

Εξηγήστε μου κάτι γιατι δεν κατάλαβα. Η Gaga έχει πολύ καλή φωνή. Ξέρει άριστα πιάνο. Γράφει κομμάτια που έχουν παγκόσμια επιτυχία. Έχει βγάλει ένα σωρό λεφτά κάνοντας αυτό που οι περισσότεροι εδω μέσα το κάνουν για ένα απειροελαχιστο κλάσμα. Έχει μουσικές σπουδές αξιοζήλευτες. Είναι στο άθλημα από τότε που δεν είχε βάλει ακόμα σουτιέν. Την ξέρουν και οι πέτρες. Γεμίζει στάδια. Έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες. Καλλιτέχνες που σεβόμαστε την εκθειάζουν. Θυμήστε μου ακριβώς γιατί είναι σκουπίδι; Αα ναι μωρέ, γιατί έφτιαξε φόρεμα από μπριζόλες.

ΟΚ sue me....  ;D

φίλε μου νομίζω είπα ξεκάθαρα ότι είναι η γνώμη μου

όπως η δική σου είναι κάποια άλλη και του sf κάποια άλλη.

Τις δικές σας τις σέβομαι.

Σεβαστείτε και εσείς τη δική μου για να συζητήσουμε.

με σήμα το μπιφτέκι

και στο κάτω κάτω (προς όλους τους συμμετέχοντες)...είμαι σε μια α ηλικία (59) και έχω κάνει την α μου ιστορία στον χώρο που λέγεται μουσική (σίγουρα όχι με τόση επιτυχία όση αυτοί που είναι το αντικείμενο της συζήτησης  ;D) και αφιερώνω κάποιο χρόνο για να συμμετέχω και να πω μια γνώμη, επειδή ίσως αυτή η συζήτηση οδηγήσει κάπου.

Και νομίζω ότι πάνω κάτω όλοι οι συμμετέχοντες έχουν ανάλογες προϋποθέσεις.

Δεν ξυπνήσαμε χτες και είπαμε και ξοδέψουμε χρόνο και αφήνοντας τις δουλειές μας για να υπερασπιστούμε ή οχι την κάθε γκαγκα.

ας το δούμε διαφορετικά λοιπόν για να πάμε παρακάτω.  :)

με σήμα το μπιφτέκι

Το φόρεμα το έφτιαξε ο Ζαν-Πωλ Γκωτιέ για την Mylene Farmer.

Και δεν έδειχνε μπριζόλες, αλλά ανθρώπινους μύες.

Η παραλλαγή με την οποία κυκλοφορούσε η Γκάγκα ήταν χονδροειδής απομίμηση.

Συγχώρεσέ με για το λάθος. Είναι αλήθεια πως δεν κατάφερα να πάω στο Μιλάνο εκείνη την εβδομάδα. Ήμουν Νέα Υόρκη όμως σε άλλο γκαλά μόδας. ;D Κι αυτή δεν ντρέπεται, η αναίσχυντη. Μα απομίμηση? Τι κίτς. ;D τι άλλο θα ακούσουμε, ότι οι manolo blahnik γόβες της είναι κι αυτές απομίμηση? Μαρούσκα, το evian, λιποθυμώ. ;D ;D

ΟΚ sue me....  ;D

φίλε μου νομίζω είπα ξεκάθαρα ότι είναι η γνώμη μου

όπως η δική σου είναι κάποια άλλη και του sf κάποια άλλη.

Τις δικές σας τις σέβομαι.

Σεβαστείτε και εσείς τη δική μου για να συζητήσουμε.

Μην μπερδεύεις την διαφωνία με έλλειψη σεβασμού. Φυσικά και την σέβομαι την γνώμη σου. Απλά όσο δεν συμφωνεί με την δικιά μου θα σου λέω το γιατί. :)

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

• Administrator

Πάντως σας έχω καλύτερο ορισμό του σελέμπριτι: Κάποιος που είναι διάσημος λόγω διασημότητας. Είναι φαύλος κύκλος το πράγμα.  ;D

Αξίζει να δει κανείς το To Rome with Love του Woody Allen που πραγματεύεται το θέμα εν μέρει σε 2 ιστορίες.

Στη μια ιστορία  ένας κοινός γραφιάς, (Roberto Benigni) ξυπνάει μια μέρα... διάσημος και στην άλλη ένας αμερικάνος επιχειρηματίας της show business (Woody Allen) ανεβάζει στη Σκαλα του Μιλάνο κάποιον που τραγουδάει στο μπάνιο του. Η πλάκα είναι πως στη σκηνή τραγουδάει λουόμενος! Gimmick ή ανάγκη;

Το κοινό χειροκροτησε και οι κριτικοί τον έθαψαν.

https://youtu.be/dZcip9HY1Pw

Live and let Live.

όχι...ο Stevie τώρα δεν φοβάται. Σέβεται το σύστημα...

ή απλα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τρελλα την Gaga. Χωρις φοβο και παθος  :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Μauromouris, προς τι το "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα"? Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συζήτηση. Πολιτισμένα γίνεται. Δεν σε πιάνω.

ή απλα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τρελλα την Gaga. Χωρις φοβο και παθος  :)

Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό αλλά αν ισχύει τόσο εντύπωση θα μας έκανε; Δεν είναι οτι γουστάρει την Αννίτα Πάνια, την Gaga γουστάρει. Που το περίεργο;

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

αλλά αν ισχύει τόσο εντύπωση θα μας έκανε;

ειδικα στη περιπτωση του Wonder που ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ και αρα κρινει μονο με αυτο που ακουει δεν θα μου εκανε ΚΑΜΜΙΑ απολυτως εντυπωση....μια και αυτο που ακουει ειναι μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ τραγουδιστρια να τραγουδαει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ενα τραγουδι του.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αξίζει να δει κανείς το To Rome with Love του Woody Allen που πραγματεύεται το θέμα εν μέρει σε 2 ιστορίες.

Στη μια ιστορία  ένας κοινός γραφιάς, (Roberto Benigni) ξυπνάει μια μέρα... διάσημος και στην άλλη ένας αμερικάνος επιχειρηματίας της show business (Woody Allen) ανεβάζει στη Σκαλα του Μιλάνο κάποιον που τραγουδάει στο μπάνιο του. Η πλάκα είναι πως στη σκηνή τραγουδάει λουόμενος! Gimmick ή ανάγκη;

Το κοινό χειροκροτησε και οι κριτικοί τον έθαψαν.

Το 'χω δει όπως και σχεδόν τα άπαντα του Γούντι Άλλεν. Η σκηνή με το ντους στη Σκάλα δε, είναι νομίζω από τις ευφυέστερες της φιλμογραφίας του. Ο άνθρωπος είναι θεός γενικώς. Μπορεί με μία σεκάνς να πει αυτό που συζητάμε επί χρόνια και να το παρουσιάσει έτσι ώστε να είναι μαζί τρομερά αστείο και βαθιά φιλοσοφημένο. 

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου