Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2016 γιατί οχι? Να "κληρώσουμε" (χαχαχαχαχχα) και το komplete kontrol ή το maschine studio καλύτερα. Κώστα φέρε το φορτηγό που σου λέω, θα κληρώσουμε ένα Steinway grand piano λαίμαι ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2016 Κώστα φέρε το φορτηγό που σου λέω, θα κληρώσουμε ένα Steinway grand piano λαίμαι ;D Μπα, θα μου πιανει χωρο στο σαλόνι. Πιανο έχουμε. Καμμια ψηφιακούρα να διασκεδάσουμε τη φτώχια μας :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Λοιπόν, την Παρασκευή στην Τρύπα που βρίσκεται στην Φωκίωνος Νέγρη 49, (2 τετράγωνα απο την πλατεία Κυψέλης) γύρω στις 9μ.μ. θα είμαι για καμια μπύρα μπας και δούμε κανα φιλαράκι απο κοντά. Τα ποτά είναι σε λογικά πλαίσια τιμών. Μπυρα απο 3,5 ευρώ, ποτό 5 και καφέδες 1,5. Τι λέτε; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Ε, όχι ρε μάγκες! Δε φτάνει που εμείς από τα ξένα δεν μπορούμε να'ρθουμε, το κάνετε και στη παλιά, "φοιτητική" μου γειτονιά, Φωκίωνος... Τις αναμνήσεις μου, μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Λοιπόν, την Παρασκευή στην Τρύπα που βρίσκεται στην Φωκίωνος Νέγρη 49, (2 τετράγωνα απο την πλατεία Κυψέλης) γύρω στις 9μ.μ. θα είμαι για καμια μπύρα μπας και δούμε κανα φιλαράκι απο κοντά. Τα ποτά είναι σε λογικά πλαίσια τιμών. Μπυρα απο 3,5 ευρώ, ποτό 5 και καφέδες 1,5. Τι λέτε; Δεν θα μπορέσω..... σόρρυ. Να περάστε υπέροχα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Δεν θα μπορέσω..... σόρρυ. Να περάστε υπέροχα. Θα λήψεις. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Θα λήψεις. Σε ευχαριστώ. Και η noizoπαρέα μου χει λείψει πολύ .... Δυστυχώς όμως, ανωτέρα βία.... Oh well.. Next time. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Θα λήψεις. Αλλά, αν θέλεις, μπορείς να μας στείλεις λείψεις. ;D ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Λοιπόν θα είμαι εκεί. Σοβαρός και βαρύς. Ελπίζω σε live σύνδεση με λήψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Oh well.. O0 https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση