Προς το περιεχόμενο

Spirit - Taurus VS Led Zeppelin - Stairway To Heaven

Waterfall-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Σα να λέμε, ένα καλλιτεχνικό έργο έχει για σένα την ίδια αξία με μια τυρόπιτα; Αυτό λες;

Άλλη συντεχνία να πάρει σειρά μετά τους πλητκράδες και τους νομικούς;

Σαν να λέμε,  για ένα καλλιτεχνικό έργο ισχύει η  ίδια ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ αξία  (διαδικασία δικονομικά) με μια τυρόπιτα. Αυτό λέω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Σαν να λέμε,  για ένα καλλιτεχνικό έργο ισχύει η  ίδια ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ αξία  (διαδικασία δικονομικά) με μια τυρόπιτα. Αυτό λέω.

Συμφωνοι, αλλά το πόρισμα του δικαστηρίου θα πρέπει να βασιστεί σε γνωμοδοτήσεις ανθρώπων σχετικών με την τέχνη και το έργο τέχνης, εκτιμητών λόγου χάρη, ενός πίνακα , ή άλλων ειδικών, όχι σε εκείνη ενός δικαστή από τη Νεβάδα ή ενός δικηγόρου της ΑΕΠΙ από τη Φαρκαδώνα.

• Moderator

Συμφωνοι, αλλά το πόρισμα του δικαστηρίου θα πρέπει να βασιστεί σε γνωμοδοτήσεις ανθρώπων σχετικών με την τέχνη και το έργο τέχνης, εκτιμητών λόγου χάρη, ενός πίνακα , ή άλλων ειδικών, όχι σε εκείνη ενός δικαστή από τη Νεβάδα ή ενός δικηγόρου της ΑΕΠΙ από τη Φαρκαδώνα.

Οι πραγματογνώμονες και οι τεχνικοί σύμβουλοι είναι δικονομικές έννοιες (μέσα απόδειξης), που έχουν θεσπιστεί και υπάρχουν στη δικαστηριακή πρακτική, χρόνια πριν ξεσπάσει η συγκεκριμένη διαμάχη.

Σαφως,για αυτο και σε ΟΛΑ τα δικαστηρια του πολιτισμενου δυτικου κοσμου χρησιμοποιουνται ΕΙΔΙΚΟΙ και ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ κατα τη διαρκεια των δικων .

Ο δικαστης και οι ενορκοι αποφασιζουν σταθμιζοντας και αξιολογοντας τις τοποθετησεις τους.

Καλα ουτε ΕΝΑ δικαστικο θριλερ δεν εχεις δει?  ;D ;D 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εγώ έβλεπα μικρός το "ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ".

Αρκεί;

Δεν έχω τηλεόραση εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια.  Είναι ρεαλιστικά αυτά που δείχνουν εκεί σε αυτά τα σίριαλ?

Δεν έχω τηλεόραση εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια.  Είναι ρεαλιστικά αυτά που δείχνουν εκεί σε αυτά τα σίριαλ?

Δε νομίζω, αλλά - ούτως ή άλλως - εμείς θα πάμε σε ελληνικό δικαστήριο αν χρειαστεί για οτιδήποτε, και σε διαβεβαιώνω ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη των αμερικανικών.

Mea Culpa

Δε νομίζω, αλλά - ούτως ή άλλως - εμείς θα πάμε σε ελληνικό δικαστήριο αν χρειαστεί για οτιδήποτε, και σε διαβεβαιώνω ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη των αμερικανικών.

"Εμείς";  ::)

Εδώ κοτζάμ Ζίμενς και την ξέπλυναν με εξωδικαστικό συμβιβασμό οι νδσοκ, "εμείς" δεν θα τα βρούμε;

Μπορούμε να ανταλλάξουμε, όπως στις αγγελίες. Θα σου δώσω ένα 24μετρο μινοράκι για τεμπέληδες σρέντερ, να μου δώσεις ένα νταγκλαριστό ίντι τύπου μαντρουγκάντα να παίζω τα βράδυα που είμαι down. Τι λες?

Και?

Tο είπα, επειδή ίσως θεώρησες πως φλαμάρω και ότι αναφέθηκα τυχαία στους κλεφταράδες Purple.

Aν έχεις κι άλλες απορίες σχετικά, δες το παρακάτω!

Πρόκειται για μια ακόμη συναρπαστική λίστα από αυτές που συναρπάζουν τον περήφανο Waterfall.

Music Thieving bastards: στο Νο2 oi Deep Purple.

http://www.cracked.com/article_18500_the-5-most-famous-musicians-who-are-thieving-bastards.html

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου