dimsonic Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 Σωστός. Βαλε μονο λιγο ξυσμα μολυβιου στις αυλακες, στρετσαρε καλα τις χορδες, κούρδισε και ...βουαλα! Θα απορεις και μονος σου γιατι δεν ξεκουρδίζει πλέον η κιθαρα σου! μα το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό. Απλά ρωτάω για πλήρες graphite nut. Δηλαδή αν όντως γίνεται κάτι ή είναι trend της αγοράς. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 μα το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό. Απλά ρωτάω για πλήρες graphite nut. Δηλαδή αν όντως γίνεται κάτι ή είναι trend της αγοράς. Γίνεται για αυτούς που το χρειάζονται. Εσύ από αυτά που λες, δεν το χρειάζεσαι. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 Πολλές φορές είναι και ψυχολογικό το θέμα. Μπορεί αν βάλεις graphite nut ή οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα να νομίζεις ότι έχει καλύτερο ήχο το όργανο, ότι ακούγεσαι και παίζεις καλύτερα κ.ο.κ Αν αυτό βοηθάει στην ψυχική του ανάταση ας κάνει ο καθένας ότι θέλει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 δεν τίθεται καν θέμα. Το τρέμολο όπου το δουλεύω είναι για χρωματισμό εδώ και κει. Απλά μου φαινόταν παράξενη η χρήση του υλικού στη θέση αυτή. Επίσης νομίζω ότι αρκετές φορές άκουσα το "αν αλλάξεις και το νατ και βάλεις ένα γραφίτη θα δεις μεγάλη διαφορά..." προφανώς ίσως να μιλάνε για άλλο στυλ παίξιμο. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 Δηλαδη εγω που θελω να βαλω αυτο στην στρατ μου;;; δεν αξιζει τον κοπο για σταθερη γεφυρα;;;; (να το κανω μαλλον καινουργιο thread? Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2016 Τι είναι αυτά βρε... :o Γραφιτένια nut, arming adjuster και συνεχίζω, γραφιτένια σελάκια, κουμπί μπούστερ, locking tuners και άκουσων άκουσων, διπλός στην γέφυρα :o :-X μην πω και για floyd bridge..... :P Strat και Tele είναι ρε παιδιά.... :-X Αφήστε τες ήσυχες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2016 http://www.premierguitar.com/articles/going-nuts-1 http://www.frudua.com/guitar_nut_material.htm οτι θα ηθελες να μαθεις για τα nut.....and than some ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2016 Strat και Tele είναι ρε παιδιά.... :-X Αφήστε τες ήσυχες! Σιγά τα όργανα....πάρε 2 που φτιάξαμε με ολόκληρο μπράτσο από γραφίτη...στο nut θα κολλάγαμε? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2016 Σιγά τα όργανα....πάρε 2 που φτιάξαμε με ολόκληρο μπράτσο από γραφίτη...στο nut θα κολλάγαμε? ;D Καλά, εσύ και οι δημιουργίες σου είστε εκτός συναγωνισμού και εκτός ορίων...... :D Άλλα κόλπα 8) Γραφίτης καλός για μέταλ? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση