Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 αυτή την φορά δεν έχει νταούλια και ζουρνάδες Τέριε... I know... Αυτή τη φορά δεν έχει ούτε καν αυτό... ;D We drunk it και θα είναι μέρα μεσημέρι που είχε πει και μια ψυχή... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 Αφτό ίνε... το έχουμε ξανά δει το έργο λαίμαι... Και ο Ρούλης ο κουκλεντές θέλει και έκτακτο Eurogroup. Σαλάγα τα πρόβατα αγόρι μου. Άντε... τσαπ... τσαπ... τσαπ... μπρρρρ... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 Ξημέρωσε Τετάρτη. Ψοφάω λαίμαι να δω τι θα φέρει η ημέρα. Όχι ότι έχω τίποτα high hopes, αλλά αν φάει την πόρτα στα μούτρα, τότε η βάρκα έκατσε και επίσημα. Και μετά γαία πυρί μιχθήτω... Όλα τα αρνιά στη σούβλα. Άσχετο... Από τις πιο παρεξηγημένες δισκάρες του είδους. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2016 Άσχετο... Από τις πιο παρεξηγημένες δισκάρες του είδους. όντως, μετά το Piece Of Mind και το Ram It Down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Νίκο έγραψες. 8) Το κομμάτι αυτό είναι ένα από τα πιο παλιά αγαπημένα μου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2016 Το κομμάτι αυτό είναι ένα από τα πιο παλιά αγαπημένα μου. και δι εμέ Στράτε... από τα χιλιοακουσμένα μου, που δεν πάει εύκολα το χέρι πια στο play ανάμεσα στο πλήθος των νεώτερων και σχετικά άφθαρτων, αλλά όταν υπερβληθεί ο αρχικός δισταγμός αποζημιώνομαι πάντα με αυτό το κάτι παραπάνω που έχουν κάποια στάνταρ κλασικά ακούσματα μου και τα ξεχωρίζει διαχρονικά... 8) όπως και το παρακάτω αφιερωμένο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2016 Πολύ ωραίο Γιώργο!από κάτι τέτοια επηρεάζεται ο RB. https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2016 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση