Dinosp Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Σπερα Ντινο. Ιδεα δεν εχω. Αυριο μαλλον εχουμε προβα με δυο νεα μελη (μπασο & κιθαρα). Πως τους αλλαζουμε ετσι τους κιθαριστες και τους μπασιστες? ;D Οι τελευταιοι επαιξαν μονο σε ενα live, μετα ηθελαν λεει μια/δυο προβες πριν το καθε live, της τελευταιας στιγμης. Καλα κρασια.... Ο κιθαριστας δε, δηλωσε οτι "εγω δεν χρειαζομαι προβες". ;D "Ναι ρε μεγαλε, εσυ και ο Satriani" ηταν η απαντηση μου.... ;D Α ρε ψωναρες.... Παλι καλα που (ακόμα) δεν έχετε γυναίκα τραγουδίστρα - εκει ειναι τα (πολυ) δύσκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Παλι καλα που (ακόμα) δεν έχετε γυναίκα τραγουδίστραΔεν κολλαει στο ρεπερτοριο. Εχεις δει πολλες γυναικες να τραγουδανε Highway Star και Perfect Strangers? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Δεν κολλαει στο ρεπερτοριο. Εχεις δει πολλες γυναικες να τραγουδανε Highway Star και Perfect Strangers? :P Αυτά - σας αφήνω γιατι δεν γουστάρω τον καφετζή τον yameth Χάρηκα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2016 Να το τραγουδαει λεμε ωρε Ντινο, οχι να παιζει το σολο της κιθαρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2016 Μια πολυ καλη διασκευη του "Purple Rain" του Prince απο τον Aynsley Lister. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2016 Yπαρχει μια γενικη "περιεργεια" μου φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 Το soundtrack των ημερών. Το deja vu. Το we drunk it ένα πράμα... Το κοιτάζω γύρω μου και νομίζω ότι ζω (ξανά) την άνοιξη του '15. Το μαύρη και κατάρα... το να δεις που τον Ιούλιο θα ξανά ακουστούν οι ζουρνάδες και τα νταούλια... Φτου (να μη τους ματιάσω). ΥΓ: Μα τον... Axl; Φτου και ξανά μανά φτου... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 Ακόμα ένα που μας πάει γάντι... Τραίνο λαίμαι... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2016 να δεις που τον Ιούλιο θα ξανά ακουστούν οι ζουρνάδες και τα νταούλια... Φτου (να μη τους ματιάσω). αυτή την φορά δεν έχει νταούλια και ζουρνάδες Τέριε... πάμε κατευθείαν για μπουζουκάκι Πλέσσικο... στο ρόλο του Κούρκουλου, έσύ, έγώ, ο, η... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση