samy paraga Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Έλα ρε Ίαν - ρίχτα αγόρι μου Άσε μας με τους κλεφτοκοτάδες ρε Ντίνε, μόνο ο Γουοτερφόλιος δεν τους έχει πιάσει με το κατσίκι στη πλάτη γιατί είναι του αρνιού. Άκου σολάρα επαέ ο σρεντεράς No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Ρε συ Σαμυ για πες. Αν μου αρέσει η lady gaga ειμαι αδερφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Ρε συ Σαμυ για πες. Αν μου αρέσει η lady gaga ειμαι αδερφή; Της Lady Angela αδελφή ψυχή ίσως ? No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Angela σε lady δεν ξέρω... Μόνο σε madam Κατα τ'αλλα συνήθως συμφωνώ πλήρως με τον καταρράκτη, συνήθως διαφωνώ πλήρως με το καρδιογράφημά μου, σχεδον πάντα δεν γουστάρω τον καφετζή (ειναι η υπογραφή σου ηλίθιε), αυτη τη στιγμή πίνω κάτι εξαίσιες Κρητικές ρακές, βλεπω κάτι παρανόμως κατεβασμένες ταινίες και ακούω Zappa - Παρασκευή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Άκου σολάρα επαέ ο σρεντεράς ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Δεν ήξευρα πως η πρώην γυναίκα του Earl Slick έπαιζε τέτοιο μπάσο και σε τέτοια γκρουπάρα, αλλά που να ακουστούν οι κοπελίτσες με κάτι ούγκα μπούγκα lady γκαγκά Μωβέ εκείνα τα χρόνια No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Δεν ήξευρα πως η πρώην γυναίκα του Earl Slick έπαιζε τέτοιο μπάσο.... Που να δεις και το παστιτσιο που εφτιαχνε. Τον ειχε τρελανει τον γερο-Earl, 23 κιλα ειχε παρει, γι αυτο τη χωρισε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2016 Αν και παππούς, μαμεί και δέρνει ακόμα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση