gvour Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Καλως τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 πάρτε κι άλλες (σπέρες) να χετε... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 80ίλες κύριοι - να θυμηθούμε τα νιάτα μας λαίμαι... :D https://www.youtube.com/watch?v=cEj6b5ZS0tA all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Καλησπερα και σε σε Νικολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 80ίλες κύριοι - να θυμηθούμε τα νιάτα μας λαίμαι... :D αν και τα νιάτα μου των 80s τα έφαγα στα 60-70s άντε μη σου χαλάσω χατήρι... γεια σου Γεώργιε... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Τα μπράβο μου- το ένα είναι καλύτερο από το άλλο 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Ωραια πραγματα εβαλες Νικο(και των Snake στην πρωτη και καλυτερη studio εκτελεση με Galley/Moody). Να βαλω και του λογου μου ενα-δυο 80ς,μια και μας εβαλε ο Τερρυ στο κλιμα. https://www.youtube.com/watch?v=qxN5TiepCzo Σας καληνυχτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 καληνύχτες κι από μένα με ένα τελευταίο αγαπημένο μου των τότες... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2016 Καλημέρες :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση