Προς το περιεχόμενο

Πως ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ μαγνητες....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα πραγματικά δεν κατάλαβες ή με δουλεύεις;; :o

Τι? Όχι ρε' date=' σοβαρά, τι εννοείς ακριβώς?? :?:

Παράδειγμα?[/quote']

Μου στείλαν απο την EMG ένα διάγραμμα για να βάλω τους μαγνήτες.Το έκανα και δούλεψε μια χαρά.Σήμερα κοιτούσα κάτι άλλα διαγράμματα απο το site της EMG και διαπίστωσα ότι σύμφωνα με το 2ο διάγραμμα έβαλα δύο καλώδια ανάποδα(αντί στο μεσαίο ποδαράκι του pot το έβαλα στο δίπλα όχι αυτό που γειώνουμε εννοείται και αντίστοιχα και το 2ο καωδιάκι αντί στο δίπλα το έβαλα στο μεσαίο).Και η κιθάρα ξαναδουλέυει μια χαρά

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδες... εγώ αρχικά κατάλαβα με 2 διαφορετικές συνδεσμολογίες ταυτόχρονα 8O 8O και έμεινα λαλάκας. :roll:

Δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι αντέστρεψες τη γείωση και αυτό συνεχίζει να δουλεύει (εννοώ ότι ηλεκτρικά το κύκλωμα μπορεί να είναι το ίδιο τελικά, όπως το λες)

Είδες... εγώ αρχικά κατάλαβα με 2 διαφορετικές συνδεσμολογίες ταυτόχρονα 8O 8O και έμεινα λαλάκας. :roll:

Δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι αντέστρεψες τη γείωση και αυτό συνεχίζει να δουλεύει (εννοώ ότι ηλεκτρικά το κύκλωμα μπορεί να είναι το ίδιο τελικά' date=' όπως το λες)[/quote']

Όταν λες αντέστρεψα τη γείωση;;;Δεν πείραξα το ποδαράκι που ήταν ήδη γειωμένο(το αριστερό δηλαδή όπως κοιτάμε το pot με τα ποδαράκια προς τα πάνω αλλά στα αλλά 2 ήταν τα καλωδιάκια που ανέφερα) :P

Μα ΕΙΝΑΙ η δικιά μου!!!!!!!

Αχά! ¶λλαξες μπράτσο αλήτη! :P :lol: :lol:

Μπάμπη, τώρα είναι που σε έχασα σε κάποια στροφή, ανέβασε ρε συ τα διαγράμματα να τα δει και κανένας πιο ειδικός... σίγουρα υπάρχει λογική εξήγηση. :wink:

http://www.emgpickups.com/downloads/wiringdiagrams/strat.pdf

Πήγαινε κάτω κάτω διάγραμμα 4.Στο volume άλλαξα το 2 με το 3

Δηλαδή σύνδεσες το 3 με το tone και το 2 το έστειλες στο jack? Το πρώτο pot δεν είναι το volume?

Δηλαδή σύνδεσες το 3 με το tone και το 2 το έστειλες στο jack? Το πρώτο pot δεν είναι το volume?

To πρώτο απο πάνω είναι το vol.Τα ποδαράκια του τα αριθμεί 3 2 1.Εγώ τα έκανα όπως τα βλέπεις τώρα.Τα είχα ανάποδα.Το 2 το πήγαινα στο switch και το 3 στο jack

To πρώτο απο πάνω είναι το vol.Τα ποδαράκια του τα αριθμεί 3 2 1.Εγώ τα έκανα όπως τα βλέπεις τώρα.Τα είχα ανάποδα.Το 2 το πήγαινα στο switch και το 3 στο jack

Μήπως λοιπόν τα ποδαράκια 2 και 3 είναι στην ουσία... η ίδια επαφή; Με άλλα λόγια, αν τώρα ξεκολλήσει το ένα καλώδιο από το 2 και το ακουμπήσεις πάνω στο 3 (μαζί με το άλλο) έχει το ίδιο αποτέλεσμα; (μπορεί να λέω μλκ, είναι και προχωρημένη η ώρα... :oops:, αλλά μου φαίνεται σαν η μόνη λογική εξήγηση αν όλα δουλεύανε με τον ίδιο τρόπο)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου