Kanimothrios Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2016 Μετά πήγαμε στο ακουστικό περίπτερο όπου από την είσοδο συναντήσαμε όλους τους γνωστούς Ισπανούς κατασκευαστες Κάποιοι από τους οποίους όπου προσωπικά ξόδεψα τον περισσότερο χρόνο μου. Ανακεφαλαιώνοντας,στο περίπτερο 11 ένα ζευγάρι ωτοασπίδες θα ήταν χρήσιμο(νομίζω πως στην είσοδό του υπάρχει και μια ανάλογη προειδοποίηση για υψηλά επίπεδα θορύβου)μιας και κιθάρες,ενισχυτές,τύμπανα δεν παλεύονται στον ίδιο χώρο. Αλλά ακόμη και στο "ακουσικό" περίπτερο δεν μπορούσα να ακούσω για να κουρδίσω και στον ήχο έχανα τις λεπτομέρειες πλην ελαχίστων περιπτώσεων που βόλευε ο χώρος του εκθέτη,κάποιοι είχαν και isolation room. Φυσικά υπήρχαν περίπτερα και εκθέματα με πλήκτρα,πνευστά,μουσική τεχνολογία,απλά ήταν αδύνατο να φωτογραφίσω όλη την έκθεση. Περισσότερο τυχεροί,οι κιθαρίστες λοιπόν. Οι εντυπώσεις μου γενικά ήταν πολύ καλές και προτείνω σε όποιον μπορεί να την επισκεφτεί μια από τις επόμενες χρονιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση