Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Για τον Γιώργο, που αναρρώνει κοιτάζοντας την θάλασσα. Κι εκείνη ανταποδίδει. [soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Φίλοους υπέροχος ήχος, αν γίνεται να μας πιείς τι πετάλια και τι ενισχυτή χρησιμοποιείς ;D Δεν ξεύρω τι έκανε ο φίλος σου και περαστικά του κιόλας, αλλά ηγώ αγνάντευα τα βουνά με υπέροχη στ αυτιά μου συνοδεία το πόνημά σου No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Το ακουσα το απογευμα λιγο πριν κατεβω στη θαλασσα. Δε συγκρατησα το κομματι,μου αφησε ομως την αισθηση του. Γυρνωντας,το εχω βαλει και το ακουω "καλυτερα",κοιταζω τη φωτο που εχεις παρεα του στο κλαουντ και μου αφηνει ακριβως την ιδια αισθηση. Πανεμορφο. Περαστικα του Γιωργη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Καλό ήταν, αλλά μου φάνηκε μικρό, παρ'όλα τα τρία του λεπτά. Ήθελα κι άλλο... :-* Off topic: Gvour θέλουμε φώτος.....από τώρα μπάνια βρε; :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Off topic: Gvour θέλουμε φώτος.....από τώρα μπάνια βρε; :o Οχι και μπανιο ρε Φωτη,μπρρρρ(αν και εκανε καποιος κοσμος,ζεστη ειχε)! Βολτα για απογευματινο καφεδακι μετα της συζυγου στη θαλασσα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Τι να πω .... :o Είναι υπέροχο. :) Μόνο μια ένσταση. Ξέρεις τι θα ήθελα ρε φίλε? Τον Eberhard Weber στο μπάσο, να είναι μπάσο - κιθάρα το κομμάτι δηλαδή. Όχι τον Dave Holland, μόνο τον Weber, κανέναν άλλο. :D Βολτα για απογευματινο καφεδακι μετα της συζυγου στη θαλασσα, Βλέπεις Φώτη μου πώς παίρνει ο κόσμος κιθάρες κι ενισχυτές χωρίς γκρίνια από την σύζυγο? Άντε, να μαθαίνουμε λίγο μπαλίτσα λέμε. ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Βλέπεις Φώτη μου πώς παίρνει ο κόσμος κιθάρες κι ενισχυτές χωρίς γκρίνια από την σύζυγο? Άντε, να μαθαίνουμε λίγο μπαλίτσα λέμε. ;D ;D Φαντάζομαι ο Gvour το έχει αναγάγει σε τέχνη..... :o Πάσο! :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Βλέπεις Φώτη μου πώς παίρνει ο κόσμος κιθάρες κι ενισχυτές χωρίς γκρίνια από την σύζυγο? Άντε, να μαθαίνουμε λίγο μπαλίτσα λέμε. ;D ;D Τι να μαθαίνεις ωρέ, ίσα με καμιά Σκουάιαρ αφίνιτι, γκέικα πράματα δλδ λαίμαι. Που είναι οι άνδραι με τις Λες πωλ του 1893 και τις τέλε του 1908? Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι άνδραι, ουχί παραλιαλιζόμενα γατάκια. Φτου σας ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Πολύ ωραίο Σπύρο, μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο, καθώς και για τις ευχές τις οποίες και θα μεταβιβάσω. Να'στε καλά. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση