dimsonic Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 οι tonerider φαίνονται δελεαστικοί στα 80. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια μτχ κιθάρα με τιμή μαρκέ 380. Αυτό το σετ duncan βλέπω πάει 175, και περιλαμβάνει απο όσο κατάλαβα και το κύκλωμα σπλιτ, αλλά νομίζω μπορείς να το κάνεις εύκολα με tonerider. Εκείνο που πρέπει να καταλάβω είναι η διαφορά των ήχων. Εγώ δεν θέλω από αυτή την κιθάρα ούτε παραμόρφωση άγρια, ούτε σκληράδα, ούτε hotrodάρισμα. Κιθάρες για να παίξω ροκ ή μπλουζ έχω. Στο στυλ αυτό (κοντά) είναι ήδη οι widerange της deluxe. Μ αυτήν θέλω να έχω έναν ήχο μεταξύ jazz και ροκ. Το όνομα 335 αυτό ακριβώς λεει. Larry. Δεν ξέρω ποιός μαγνήτης θα μου το δώσει, αλλά αν το πετύχω θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Μην ξεχνάμε ότι είναι μια μτχ κιθάρα με τιμή μαρκέ 380. Αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Κι εγώ στη LP των 200 ευρώ μου έχω άλλα 250 ευρώ μαγνήτες. Και πετάει. Μ αυτήν θέλω να έχω έναν ήχο μεταξύ jazz και ροκ. Το όνομα 335 αυτό ακριβώς λεει. Larry. Εδώ είσαι: http://www.seymourduncan.com/pickup/59-bridge http://www.seymourduncan.com/pickup/59-neck Με γεια BTW. Πολύ καλή αγορά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 dim..κανε σε παρακαλω λιγο στην ακρη την ovation για να φαινεται και η tele..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Μα ...το μπασο κρύβει ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 και το σωμα της τελε επισης.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 και το σωμα της τελε επισης.. ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 thanxxx....... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση