babisgibson Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Καλησπερα,εχω το guitar rig και θελοντας να το χρησιμοποιησω σαν vst plug in στο audacity (πρόγραμμα ηχογράφησης).Εψαξα και βρηκα tutorials τα οποια ακολουθησα κατα βημα (κατεβασμα vst bridge, μεταφορα .dll αρχειου στα plug in του audacity κτλπ) αλλα ακομα δεν μου εμφανιζεται στα εφε το guitar rig..Τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 Απο τη σχετική σελίδα του Audacity: Why do some VST plug-ins not work or display incorrectly? Audacity will by default display VST effect plug-ins with a full graphical interface where the plug-in supplies this. VST instruments (VSTi) (such as synths) and real-time VST effects (that change the audio data while it's being written) are not yet supported. These will not load even if you enable or re-enable them in the Plug-in Manager: Effects, Generators and Analyzers dialog. VST 3 plug-ins are not supported. Tα VST instruments (VSTi) δεν υποστηρίζονται. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
babisgibson Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2016 συγνωμη αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο..Αφου πολλοι στο youtube το κανουν και εχουν tutorial πανω σ αυτο.Το προβλημα σε εμενα που ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2016 Το προβλημα σε εμενα που ειναι? Στο ότι το Audacity είναι 32bit ενώ το Guitar rig είναι 64bit ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2016 Πιο επίσημη πληροφόρηση απο τον ίδιο τον κατασκευαστή γίνεται; Δεν σου αρκεί αυτό σαν σοβαρή απάντηση στην ερώτηση σου; ::) Tα VST instruments (VSTi) δεν υποστηρίζονται. Αλλα πράγματα θα βλέπεις στο Youtube. Οχι VSTi. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
babisgibson Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2016 αφου ρε παιδια γινεται ,να οριστε και το θεμα ειναι οτι δεν εχω αλλο τροπο να ηχογραφησω και προσπαθω εδω και πολυ καιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2016 Μήπως έχεις βάλει το 64bit dll στο φάκελο? Ο τύπος στο βίντεο διάλεξε το 32bit. Γνώμη μου είναι να αρχίσεις να ασχολείσαι με κάποιο καλύτερο daw σαν το Cubase π.χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2016 Κοίτα, δίκιο έχεις όπως βλέπω αλλά πρόκειται για πατέντα αφου δεν το υποστηρίζει ο κατασκευαστής. Και σαν πατέντα το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο. Εγω δυστυχώς δεν έχω να προσθέσω κάτι για να βοηθήσω. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2016 Εγω δυστυχώς δεν έχω να προσθέσω κάτι για να βοηθήσω. Εγώ έχω ;D ;D ;D http://www.reaper.fm/download.php Κατέβασε εδώ το εργαλΓείο ;D να κάνεις τη δουλειά σου, που προσπαθείς να βάλεις τετρακύλινδρο σε παπάκι ;D Ακόμα και αν πετύχεις να μπει το Rig στο Audacity, θα δουλεύει μόνο off line, όπως δουλεύαμε δηλαδή πριν 20 χρόνια γιατί οι υπολογιστές ήταν σαλιγκάρια ;D ;D ;D Βάλε το Reaper που είναι φθηνό και πλήρως λειτουργικό για κάνα μήνα, ή κάποιο άλλο DAW της προκοπής, και με μια Asio κάρτα θα παίζεις real time σαν άνθρωπΑς, όχ βάστα τούρκο να ρεντάρω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
babisgibson Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2016 ευχαριστω πολυ για τις προτασεις..μαλλον θα καταφυγω σε αλλο προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση